Vlada FBiH donijela tri važne odluke iz boračke oblasti: Tiču se novčanih isplata

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuzla

Pregulili se. Umjesto 200 sada ću dobivati 213. a penzionerima *****a . Neka ste vi sebi platu odredili po 5,6,7 tisuća maraka. Pvm. Treba svim ucesnicima u ratu dqvati dodatak bez obzira na druga primanja. Tako je i Tito radio svojim borcima a vi ste Titini omladinci.

Ja1

Evo “borca” malo mu, dzaba ne moze Niksic kupiti glasove ovih boraca koji prodaju drzavu za pare, oni je prodaju samo sda-u jer im oni garant nude jos nesto

Fado

Djeci vam za lijekove odredjivali drugi. G...a prokleta i vi basa djeca i unuci

nasvasta

Je li vas više i zlatni ljiljani kad mi borci znamo da ih je većina dobila na ***ove ovim mjerama samo više gubite povjerenje boraca koji nisu sjedili nego rintaju a ni marke pomoći pa ni za liječenje .ali pokusaće te gorku čorbu kad tad.

Zlo vlada

Dem borcu povecanje 8 km mjesecno.koga vi pravite budalom.

Okan

****vas zlatni ljiljan oni imaju veća primanja za ljiljan nego ja koji sam bio logoraš staje taj ljiljan bio kamikaza kad ima 5 puta veća primanja odmene koji sam bio u logoru 8 mj ****li vas ti ljiljani čast pojedincima a ovi uvlakaci u ****ce u komandi fujjjjjjjjjjj bagro jedna ******m vas naneku stvar

Dzukac

Evo “borca” malo mu, dzaba ne moze Niksic kupiti glasove ovih boraca koji prodaju drzavu za pare, oni je prodaju samo sda-u jer im oni garant nude jos nesto ka Ja1 sta ti dezerteru imaš protiv boraca. Odavno citam tvoje nacionalističke komentare a spominješ državu. Vi dezerteri ste zarađivali novce i školovali se na zapadu dok su vam borci čuvali drzavu kuće stanove pa čak i roditelje koje ste ostavili na milost i nemilost. Mitom i korupcijom ste poslije rata uzjahali na visoke pozicije i radna mjesta dok su borce poslali na zavod za zaposljavanje. Fuj dzukelo.

/ Najnovije