Visoka delegacija SDA posjetila Goražde, pogledajte ko je sve bio

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jel moguce

Cuj, "visoka delegacija"! Pitajte gradjane sta misle o toj "visokoj delegaciji"?!

Pa ja

J... vam m.... teroristicko lopovsku Obilazite i glumite dobrice dem borcima,samo kad tonete u blato. A diskriminaciju koju ste napravili u sb kantonu vas ne zanima. Gori ste od isila i talibana zajedno.j... vas alija ako je se zalago za ovakvu tvorevinu.

Pehlivan

Ko su osobe koje još vjeruju lažima i paralažima, ove visoke delegacije, kriminalne organizacije SDA? Možda protok vremena drugačije doživljavaju glasači SDA od drugih? Jer nakon četvrt vijeka vladavine ove bande, svako bi od nas, pa i prosječan SDA glasača, trebao bi da osvrne oko sebe, pogleda svoj status, okruženje u kom živi, i valjda prepozna neke "rezultate" ovih nacionalista i diletanata?

moke

Al gledaj samo onog hodze tamo kako im aminuje sve a zna da su morali proci pored onog brda Hranjen u kojeg su skrhali 100 miliona eura, ko fol tunel pravili a od sirotinje krali. Haram mu bilo

Zapita li se kad ko?

Nemaju ni 10% glasova sa zbora od ukupne muslimanske populacije u BiH, a upravljaju zivotima ljudi godinama! Ni jedna od ovih stranaka nema legitimitet niti legalitet da kroji sudbinu ovog jadnog naroda! Kakav narod takva vlast!

Ox

Da Bog da svi izginuli u putu nazad bagro prljava!

"Da Bog da svi izginuli u putu nazad bagro prljava!"

Cuj, "visoka delegacija"! Pitajte gradjane sta misle o toj "visokoj delegaciji"?! ka Jel moguce - ETO ŠTA MISLE GRAĐANI

Zuma

Dabogda ti babo u đehenemu zavrsio,kakvog je smrada i lopova napravio.

ko ?

sda gadovi

zeus

visoki predstavnik je, ipak, najviši od svih

/ Najnovije