Višković nakon ročišta Dodiku vrijeđao Tužilaštvo, Sud BiH, sutkinju i zlatni liljan

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I iz cega je razvidno da je vrijedjao

taj neki zlatni ljiljan? (Mozda sam negdje propustio recenicu?) Ali evo i ja cu malo: Vrijedj, vrijedj!! Zlatni ljiljane, jesi vidio sad kako sam te vrijedjnuo!!?

srbska vređalica

i, u čemu je pogriješio?

Ivo

Zašto ne uhapse ovog ratnog zločinca za ove izjave? Gdje je Ramo da nešto radi s ne da daje izjave?

Nemere sada, rikno br.3 na tanki, nema dizela!

Zašto ne uhapse ovog ratnog zločinca za ove izjave? Gdje je Ramo da nešto radi s ne da daje izjave? ka Ivo

Koel

***

***

***

Mastermind

Kad ce safet orucevic na sud radi prodaje he mostar hdzu za nekoliko miliona. Cita li iko svjedocenja sa sudova date od strane politicara???

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Mozda ...

... je Sud los, mozda i tuzilastvo, ali sef ti je zreo za sankcije i to ne ove pod kojima je sad. Upravo VI cete na kraju izgubiti i placati racune skrivanja pod suknjom papanluka i nacionalizma!!!

Danas je Sarajevo bilo

multietnicko***

Guest

Kad pogledam ove komentare ne školivanih srba il *****ka samo ih jos više mrzim, nemoj da mislite da se neko kao vas boji ima nas vise koji jedva cekamo da nesto pukne da vas zauvijek izbrisemo iz BiH. Klosari jedni kukavice koje su znale samo civile ubijati u Ratu.****e

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

to su one 2 letve od daske što ti fali

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije