Vijeće ministara BiH podržalo Prijedlog za izgradnju aerodroma Trebinje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

*****

Z

*****

rusija

Rusija je zainteresirana za Dubrovnik!!! Bas njih briga za bosnu .

Njet

Prvo aerodrom u Cekrcicima pa cemo vidjeti

KOALICIJA ZLA SNSD/HDZ -Njihovo vijece ministara donosi samo odluke PROTIV INTERESA DRZAVE BiH

KOALICIJA ZLA na koju je upozerena Evropska unija i Amerika i dlaje nastavlja rusiti drzavu BiH.Izgleda da ni ovdje nista bez puske nece moci.....Jer ovo je rpeslo SVE GRANICE jer ovo FASISTICKO VIJECE MINISTARA rai iskljucivo PROTIV INTERESA DRZAVE BiH i protiv interesa najbrojnijeg naroda!

Kmetskom kopiletu Z=Rusija

OVO kmetovsko KOPILE pise svaki dan pod pseudonimima koji asociraju an Bosnjake-protiv SDA , protiv Bosnjaka, protiv IVZ......Treba ih naci preko IP adresa....

Bosnjaci nece da glasaju za svoje vec se podijeliloi a ovi drugi samo za SNSD i HDZ.Tako nam i treba!

KOALICIJA ZLA na koju je upozerena Evropska unija i Amerika i dlaje nastavlja rusiti drzavu BiH.Izgleda da ni ovdje nista bez puske nece moci.....Jer ovo je rpeslo SVE GRANICE jer ovo FASISTICKO VIJECE MINISTARA rai iskljucivo PROTIV INTERESA DRZAVE BiH i protiv interesa najbrojnijeg naroda! ka KOALICIJA ZLA SNSD/HDZ -Njihovo vijece ministara donosi samo odluke PROTIV INTERESA DRZAVE BiH Opste poznato je da su ovdje ministri samo iz SDA da ovakve odluke nikadanebi mogle proci. Ali posto SDA radi za drzavu BiH i stiti interes Bosnjaka, Trojka sa SBB radi sve kontra i time pomazu koalciji zla kako kazes. Tako nam i treba kad pameti nemamo da svi glasamo iskljucivo samo za SDA. Nikada Bosnjaku nije bilo bolje vec kad smo imali samo SDA. Onda je dosap SDP i milion nekih strankica multi kulti karaktera. I onda na mjesto Bosnjaka dodje Srbin ili Hrvat i glasa za odluke svoga Kluba.Tako Bosnjaci placaju cijenu podijeljenosti.Trenutno najveci dusmani drzave BiH i Bosnjaka su NiP i SBB.

Bosanac

*****

N

Boze sacuvaj onih cetalja iz sda.

/ Najnovije