Vijeće ministara BiH: Ništa od izdvajanja novca za izbore

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

E sad me baš zanima šta će gospodin Šmit predstaviti kao razlog d ne reaguje !

Bosanac

Ovi covicevi psi su poceli ***

Yassa

Zad lijepo treba naci sredstva na drugi nacin i zabranit HDZ-u da se prijavi na izbore..

Tuning

Fer bi sada bilo uvesti EU sankcije HDZu i Covicu kao i svim ministrima i njihovim familijama

MILIVOJE

Lijepe riječi su ukras!

Objektivan i nepristran

Da se ne obazirem na roktanje krmcadi kao sto su "Bosanac" (alias debiljan...) Posao krmeta je da rokti, jede sve i valja se u sopstvenim govnima dok ga gazda ne rijesi krajem novembra, te od njega napravi ukusne cvarke, mast, pancetu, krvavicu, mesne kobase, kulen i seku mu i ostale delicije, njam! :))...... Ovo je ustvari super vijest! Nece pare bit uludo potrosene na neke kvazi izbore gdje se glasa izmedju lopova, pokvarenjaka i necovjeka, po demokratskim principima razumije se, forma je jako bitna.

Dnevni red

KURVIĆI, BIT ĆE IZBORA DALI VI NOVAC ILI NE

Na pomolu je...

...konacno uspostavljanje saradnje izmedju srpskog i bosnjackog naroda...

nasvasta

Koče fašistička g*vna čija krila (jatake simpatizere)SDA i SDP uhljebiše i dadoše foteljice imo nemo znanje ali su tu štamparije koje i jesu osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.SDA SDP ovo je posljedica vaše bezmude politike.Sjeci krila krivoustom ,ali vama vjerovatno odgovara da krivousti što bolje leti jer time obmanjuje te stoku sitnog zuba.

Bice pare,bit ce izbori samo covic nece biti u predsjednistvu

.

/ Najnovije