Veliko interesovanje za predmet Dženan Memić: U sudnicu unose dodatne klupe

Radiosarajevo.ba
Veliko interesovanje za predmet Dženan Memić: U sudnicu unose dodatne klupe
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / Nezapamćeno je interesovanje medija i građana na ročištu u predmetu Dženan Memić

Pred Kantonalnim sudom u Sarajevu danas će biti predstavljen dugo očekivani nalaz vještaka saobraćajne i medicinske struke iz Banje Luke, a u predmetu Dženan Memić.

Nezapamćeno je interesovanje medija i građana na ročištu u predmetu Dženan Memić, a kako javlja reporter portala Radiosarajevo.ba u prostorije gdje će biti održano ročište unose se dodatne klupe.

Podsjećamo, porodica Dženana Memića od samog početka tvrdi da je on ubijen, te da je Tužilaštvo KS sa tadašnjom glavnom tužiteljicom Dalidom Burzić diglo lažnu optužnicu za saobraćajnu nesreću.

„Postoje tu neki vrlo značajni detalji koji će šokirati javnost, da li će biti potvrđeni u ovom nalazu, to ćemo vidjeti, ali mi ćemo istrajati i to dokazati“, napisala je Arijana Memić.

Istovremeno su članovi porodice Dženana Memića prethodno su pozvali sve, koji mogu, da dođu u petak, 15. novembra u 10 sati na ročište:

„Prisustvujte ročištu, mnogo je bitno. Napominjem, da je obavezno imati kod sebe ličnu kartu. Također vas molim, da podijelite objavu, kako bi što više ljudi vidjelo“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije