"Veliki korak" za Doboj: Gradska administracija svečano otvorila semafor

Radiosarajevo.ba
"Veliki korak" za Doboj: Gradska administracija svečano otvorila semafor
Slučaj otvorenja trotoara ispred Predsjedništva BiH postao je predmet planetarne šale na račun političara iz naše države, ali čini se da mnogi nisu naučili lekciju iz tog slučaja, budući da je danas u Doboju upriličeno još jedno slično otvorenje.

Kako je saopćeno na zvaničnoj stranici Općine Doboj, danas je na jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu, između ulica Cara Dušana i Jug Bogdana u rad pušten novi semafor.

"Postavljanjem ovog semafora podigli smo bezbjednost za sve učesnike u saobraćaju, a pogotovo za veliki broj učenika koji svakodnevno prolaze do svoje škole", kazao je ovom prilikom, u svom obraćanju zamjenik gradonačelnika Nebojša Marić.

Veliki broj korisnika društvenih mreža iz Doboja ovo svečano otvorenje nazvalo je "događajem dana", te su zbog toga nebrojeni građani Doboja našalili kako je ovo "mali korak za čovječanstvo, a veliki za Obrena Petrovića", gradonačelnika Doboja.

Sa fotografija je vidljiv veliki broj građana koji su prisustvovali ovom čudnom otvorenju, koje je jednostavno postalo "vijest dana u Doboju".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije