"Veliki dan za državu: NATO članice jasno rekle da je BiH aspirant za članstvo"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zizi

a jes' mi zao Milanovica ::((

suljaga

Ovaj Milanović se nešto kofrči po Briselu, dogovara s NATO državnicima, a naši političari iz centra Sarajeva sve objasnili. Sejdo Komšo iz kafane poslije dvije brlje rakije, Bakir iz džamije nakon džume, a Šemso Bonaparte uz kaficu u Metropolisu, sva trojica objasnili Milanoviću da pojma nema.

gost

znaci bosnjaci su konacno konacnici prigrilili dayton koji se temelji na tri konstitutivna naroda i dva entiteta, jer se upravo on spominje u deklaraciji. ajd, bolje ikad nego nikad.

Guest

Guest @Suljaga Rahmetli Nijaz Durakovic je bio najpametniji i trijezan i pijan. Gospodin Komsic Zeljko je veci i bolji patriota i trijezan i pijan. A tesko tebi sa tvojom pamecu-vijugama . I trijezan i pijan i kad umres reci ce oni koji te poznaju.hvala dragom Bogu da nas je rijesio jedna dalabu manje.

Refa

Ček malo? Asiprant? I ovo vijest? Koji smo mi jad jadni. Kao nešto se naslađujemo, radujemo, glumimo bitnost. Nismo ni kandidat, već asiprant. To je ranga kao da smo u baražu za pretkolo nekog kvalifikacionog takmičenja. Kandidat za kandidata kandidature u razmatranje članstva. De ba! Mene stid!

Miroslav Lazanski

Nije istina. Samo 51% BiH je asprant za NATO. Najveci razlog je taj sto ce NATO pomoci Bakiru da sprijeci raspad zemlje i da lakse nametne ideju o tzv gradjanskoj zemlji u kojoj ce muslimani da nadglasavaju Srbe i Hrvate. Marlo morgen! I jos nesta, malo da naucite o tzv genocidu https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Grajf-U-Srebrenici-nije-bilo-genocida-taj-termin-brisati-iz-istorije/666657

Gost

Nije mi jasno da Bošnjaci vjeruju ovim svojim političarima koji im pričaju neistine. Usporedite Mehmedovića i Milanovića. Neusporedivo.

Draft

E moj Mehmedagiću mi smo aspirant za NATO već 26 godina a tako možemo biti još 26. Isto je i sa EU. U šta nam prođoše godine ? Sreća pa su nam djeca pametnija pa sami idu gdje država neće.

Gost

Dva dana mediji po Sarajevu pokusavaju prikazati tacku Komunikea kao uspjeh ali ona je daleko od toga. Aspirant nije kandidat, kraj price o formalnom statusu. Na kraju se lijepo kaze bez prejudiciranja konacne odluke o clanstvu. Znaci da odluka tek treba da se donese u BiH. Odluka je kljucna rijec, jer ne moze Zakon o odbrani, Strategija i slicni dokumenti biti odluke. Treba odluka Predsjednistva BiH i Parlamentarne skupstine BiH da bi od aspirante se uopste doslo u status kandidata. To u praksi i pravno znaci da od NATO clanstva nema nista.

Mostar

Niko ne izvrce stvari vise i jadnije od muslimana. Zasto to rade? Boga pitaj. Ja sam Hrvat i NATO je moj odabir, ali isto tako sam svjestan da Srbi ne zele u NATO i da bez njih nista od clanstva. Druga stvar je ova suplja prica o nepriznavanju konstitutivnosti. To onda znaci da je suspendiran Ustav i mirovni sporazum, a zo znaci da smo u ratu.

/ Najnovije