Svjedočio policajac: Kako se Alisa Mutap ponašala te noći kad je ubijen Dženan

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Policajac koji glumi psihologa! Otac ubijenog se zakačio na ovakve gluposti a sami na ovim svjedočenjima obaraju svoje priče. Da nije žalosno bilo bi smiješno.

JA1

Policajac koji glumi psihologa! Otac ubijenog se zakačio na ovakve gluposti a sami na ovim svjedočenjima obaraju svoje priče. Da nije žalosno bilo bi smiješno. ka MrziteljPDA Ti izgleda baš puno znaš o ovom slučaju, jesu to info iz centrale SDA. Tebe treba pred tužilaštvo da kažeš ono što znas.

Duduk

Policajac koji glumi psihologa! Otac ubijenog se zakačio na ovakve gluposti a sami na ovim svjedočenjima obaraju svoje priče. Da nije žalosno bilo bi smiješno. ka MrziteljPDA Pa pričamo o osobi sa 20 godina iskustva negovori neko ko je drugi ill treći put izašo na uviđaj pa nezna. A ti si naporan više

MrziteljPDA

Dva policajca svjedočila i jednom bilo čudno što otac nije ni pogledao kćerku nego je prišao policajcima i počeo sa njima pričati a ovaj drugi tvrdi da je prvo zagrlio kćerku! Time su završili priču zvanu svjedočenje. Možete ih braniti ali Mutapi će biti slobodni kao ptice na grani

Objektivac

Dva policajca svjedočila i jednom bilo čudno što otac nije ni pogledao kćerku nego je prišao policajcima i počeo sa njima pričati a ovaj drugi tvrdi da je prvo zagrlio kćerku! Time su završili priču zvanu svjedočenje. Možete ih braniti ali Mutapi će biti slobodni kao ptice na grani ka MrziteljPDA I j sam to primjetio. Jedan kaze zagrlio drugi nije prisao. Jedan kaze da je pitala kako je Dzenan a Arijana da nije ni pitala. I ovo su svjedoci tuzilastva kukala im majka.

/ Najnovije