Vehabović: Strazbur traži građansku državu i građanina kao nosioca suvereniteta

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pa samo gradzanska drzava je prava , demokratska i evropska drzava za sve "Normalne Ljude"!!. Kome to nepase, neka razguli i trazi bolje, ili neka se seli za afriku. Tamo sad mogu stvarati drzavu po volji, posto crnci bjeze za evropu.

Ma

Prvo zakuhaju, pa napravr nazor drzavu u kojoj se svi mrze, pa bi kao gradjansku, to ovdje ne moze proci, samo nas zakuhavate jos vise dok sprovodite agende gubitka ljudskih prava svuda po svijetu. Odjebite

Krotitelj

Bošnjaci koji mrze R. Srpsku i Srbi u BiH koji mrze Bosnu je isto kao kad neko mrzi sam sebe, npr. svoje noge i ruke. Republika Srpska je pola teritorije BiH i smještena je na zapadu, istoku, sjeveru, jugu BiH i samim tim ona je u stvari Bosna, ali ima pravo da postoji i da se zove Republika Srpska ako tako želi većina stanovništva u njoj!

Novi nar

Prvo mi seljaci moramo postati građani. Nemoguća misija.

Aha

'90. nas je zapad podijelio na Srbe, Muslimane, i Hrvate! Ratovali smo, i krv je pala! Podijeljeni smo tako, kako su oni htjeli! I šta sad hoće, kad su nas podijelili! Da nas sastave! Nemoguća misija! Mrzimo se previše! Da nam žele dobro, pustili bi da živimo ovako podijeljeni, a poslije bi, sve došlo na svoje. Na silu se narodi ne mogu sastaviti!

/ Najnovije