Vedran Džihić: Schmidt je potrošio politički kapital u BiH i zreo je za ostavku!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuga

I da podnece octavku koja će druga budala doći ovdje ?

BRKICA

STAJE SMIT RADI ISPRAVNO PA VAM SDA OCCIMA NEODGOVARA

Ko je on?

Mislim na ovog vedrana...dž...ili kako već.

Mostar

Prije ostavke mora ponistiti sve ranije nepravedne odluke koje isle iskljucivo na stetu krscanske populacije, a u korist islamista (zla zaostalog iza Osmanskog okupatora ove divne krscanke zemljice) i stvari vratiti u okvire potpisanog Daytonskog sporazuma. Kome se ne svidja takva BiH neka skupi prnje i neka ide

bhjbjhhjkkjljil

Ono kada je turetu malo što se golo***o probilo u akademsku zajednicu Austrije pa bi još i tvitermahalalo da ga i u bosni vide. Nije meče ni audi već "pametan vaz" ;)

bhbjkkjlkjljl

Simpatičnija mi je ona što opslužuje barona od ove pametnice iz univerzitetske biblioteke ;)

eoooooooo saće oma,

merel dok popije kahvu?

eoooooooo saće oma,

Ono kada je turetu malo što se golo***o probilo u akademsku zajednicu Austrije pa bi još i tvitermahalalo da ga i u bosni vide. Nije meče ni audi već "pametan vaz" ;) ka bhjbjhhjkkjljil AMEN!

Tocno

Svi troje imate pravo,ali schmidt je trbuhozborac,a to stajaliste dolazi iz EU i amerike.

JA, ....IIII?

***

Pa da dovedemo natrag Petritscha?

Mozda on nije jos ¨potrosio kredit¨? :)

/ Najnovije