Lutrija BiH / Večeras izvlačenje brojeva TV Binga odigrajte putem eNovčanika

27. 03. 2020. u 12:05:00

Shares: 8

Lutrija Bosne i Hercegovine uprkos brojnim izazovima koji su se pojavili sa nastalom situacijom u vezi virusa korona, uložila je maksimalne napore da osigura da se izvlačenja brojeva igre TV Bingo održe po planu.

Večerašnje 13. kolo igre TV Bingo održati će se sa početkom u 20:10 sati na programu Federalne televizije, a igrači će imati mogućnost da pored dobitaka sa pet i deset pogođenih brojeva, osvoje i TV Bingo jackpot u vrijednosti od 520.000,00 KM.

Igre iz ponude Lutrije Bosne i Hercegovine igrači mogu odigrati i putem eNovčanika. Dopunu kredita za igranje putem eNovčanika igrači mogu izvršiti na više načina i to putem A-bona, uplatom sredstava direktno na IBI broj igrača na kioscima Duhanprometa i Rive Tuzla te uplatom putem bankovnih računa, direktno u bankama ili poštama popunjavanjem fizičkog platnog naloga ali i popunjavanjem digitalnog platnog naloga, putem internet bankarstva.Bingo listiće igrači mogu obezbjediti i direktno preko saradničkih prodajnih mjesta iNovine, Duhanpromet i Riva Tuzla d.o.o. 

Lutrija Bosne i Hercegovine garantuje isplatu svih ostvarenih dobitaka u igrama na sreću, te je shodno tome produžila rok za naplatu do daljnjeg. 

Za sve informacije u vezi igara na sreću Lutrije BiH posjetite web stranicu www.lutrijabih.ba. Za detalje u vezi registracije i ostvarivanja bonusa igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH- podrška igračima na brojeve telefona +38733 257 200; +38733 257 201 ili poslati upit na e-mail: [email protected]

NEMA KOMENTARA