Večer sa Fadilom: Ismijavali su moj invaliditet, šutio sam, ali lopov nisam...

/ Komentari (35)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Lopov za porodicu Izmetbegovic..

Joe

Los pokušaj popravljanja rejtinga. Ismijavanje nema veze sa invaliditetom vec sa ocajnim izjavama.

+-+-+-+-+-

Sda škola,psiholoski gledano osoba koja plače izrazava kajanje za svoje negativne postupke. To od sda osoba mozete ocekivati,mada tu nema istine,to je privremeno stanje uma kriminalca ,on ce s svojim zlom nastaviti.poznata sda skola.

MrziteljPDA

Eliminisao si onog lopovčinu Kukića iz rudnika u Banovićima i pomogao pobjedu Gutića za načelnika! Za to od mene i moje porodice imaš od sada pa na dalje redovno glasove! SDA=SNAGA BiH!!!

Nisam@Robot

Idi bre, Fadile rasplaka me .!! Stvarno smo bezobrazni, kako nas nije samo stid. Tebe javnost da napada, tebe koji si nam one Bruce Lee duple raspiratore nabavio, tebe koji nam vakcine nisi nabavio a mogao si, tebe koji si nas sto puta uvredio, tebe prava zdrava da napadamo, e to stvarno nema smismla, evo ja sam se bas zacrvenio od stida gledajuci ovaj tvoj video.!! Ta tvoja socijalna prica sa pocetaka, to Fadilaga ne prolazi vise nigdje a i to da se malo bolje upoznamo, smjesno, mislim da smo se do sada jako dobro upoznali, nema potrebe za tako nesto, jer smatram da smo dovoljno upoznali mozda i previse.!! Imal igdje na planeti Zemlji neki premijer iz Sudnice ide u Vladu i vodi to ministarstvo, sigurno nema nigdje, u stvari ima kod nas u Bosni.

@Posjetnik

Da je tebi mozak buuuuuuuuuum

MrziteljPDA

Foxxe preskočio si terapiju! Uzmi crvene pilule za lilule! Manje psuj jer ovdje pričaju ozbiljne čike! Takve čike ne bi ni biciklo na tvoju majku stavile. Zato lijepo se ponašaj da ne bi morali po tebe dolaziti sa automobilom koji ima rotaciju a vodi u ludnicu

*

Da je tebi mozak buuuuuuuuuum ka @Posjetnik PODSJETNIK, govno nepismeno!

Guest

Guest Je li ovog crnog seljacica stid da se uopste javlja. Pardon da ga je stid i da ima karaktera ne bi krao. Fadile oprosti nam manje jedemo i po tvom "savjetu " manje ulja trosimo. Bice dvoje na jedan idiotu.

071

Ispravka: i lopov si i ubica (šifra vakcine i "respiratori"), a uz to i psihopata koji se šprda sa ljudima koji su na rubu propasti. Jesi invalid, i u glavu i u dušu, i zato ti je mjesto daleko od ljudskog društva. I sa tobom i tvojom felom se više nema šta raspravljati - ćuza, eliiminacija iz bilo čega bitnog, i zaplijena sve imovine za koju se ne može dokazati porijeklo. Sretno sa 20 km koje si u životu pošteno zaradio. Dobro će ti doći u zatvorskoj kantini.

suljaga

Podrska Fadilu najboljem ministru do sada. Fadile ne daj se bagri.

Cuki

Ma ne Fadile.... samo si cuvo strazu pred kancelarijom u najvaznijoj opstini u BiH S. B. 1996 dok je slusala ploce sa DJom....

Zdrav i ziv bio Fadile

Cestitam ti na uspjesima u ovako teskim okolnostima. Nije vazno sta se kaze vazno je ko kaze,tebe kritikuju i ismijavaju veci invalidi od tebe koji su neizlijecivi mentalni bolesnici. Kritikuju ljudi koji nemaju nikakve sposobnosti i znanje niti odgovornosti. Ti si zaista puno ucinio u ovako slozenom drustvu gdje mnoge stvari nezavise samo od tebe. Oni koji su najvise imali koristi od drzave pa im ti izvori presusili sad njima drzava navalja a od rata nista nedaju drzavi da bi je ucinili naprednom. Lako je kritikovati tesko je raditi.

jah

Da se podsjetimo- ,,...da smo htjeli da glumimo državu, davno bi nabavili vakcine!'' bijahu riječi dotičnog

Dokad?!

Samo zahvaljujući lopovskoj i kriminalnoj SDA, ovakvi likovi nisu u zatvoru, nego upravljaju državom i narodnim novcem!

Djole...

Neko mu je napisao sve sto govori, inace bi prolupao od pocetka :-)

Oblo

Neko mu je napisao sve sto govori, inace bi prolupao od pocetka :-) ka Djole... Pa zar bi on i znao išta napisati? Očigledno toliko da je bolno gledati ....

vox

od sad ih treba zvati kartel sda zelenasa

bagra

nevin covjek nema razlog za pravdanje dok kriv itekako ima

Bobini

Dijete iz radničke porodice, pošteno radi, a od kuda zgrada od 8 miliona KM, koju prodaje., te značajan paket dionica u tvornici municije Igman?

Nino

Po ovome bolje da te smatraju glupanom, a ne lopovom. Za lopovluk se ide u zatvor.. He, he..

Infidel

ka emotions?!?<< Sve tako kako si napisao. Potpisujem!

crkni bolesni kmetu...

lik ostavio sa iste adrese ravno 29 komentara?Kojis i ti ti bolesnik VB majke se te baprcio svoje koja te okoti tako defektnog!

JOSE

OVAJ MASE SA TRI PRSTA.

Fin gost

Buraz, niko od tebe nije pokusao napraviti lopova, vec si sam sebe napravio lopovom!

071

@Emotions Sve potpisujem. Sada je samo pitanje šta smo svi mi spremni da uradimo da vratimo svoju državu, svoje dostojanstvo i samopoštovanje i našoj djeci budućnost. Uz zajedništvo i malo hrabrosti možemo sve što poželimo. Reckoning is coming. Sve je sada do nas.

Bosanka

Koloka je vaša plata i kako da žive penzioneri sa minimalnom penzijom, a svaki dan skidaju lijekove sa liste i moramo ih kupovat Koliko imate savjetnika, mislim da vam ne trebaju ako imate redovan fakultet ekonomski

Antitijela

Daj nestani!!!

R

Koji bolan invaliditet, pa ti si jarane invalid u mozak. Podnesi neopozivu ostavku i ne brukaj se vise.

R

Koji bolan invaliditet, pa ti si jarane invalid u mozak. Podnesi neopozivu ostavku i ne brukaj se vise.

R

Koji bolan invaliditet, pa ti si jarane invalid u mozak. Podnesi neopozivu ostavku i ne brukaj se vise.

R

Koji bolan invaliditet, pa ti si jarane invalid u mozak. Podnesi neopozivu ostavku i ne brukaj se vise.

R

Koji bolan invaliditet, pa ti si jarane invalid u mozak. Podnesi neopozivu ostavku i ne brukaj se vise.

R

Koji bolan invaliditet, pa ti si jarane invalid u mozak. Podnesi neopozivu ostavku i ne brukaj se vise.

Nani

Felsava mu glava

/ Najnovije