Važna tema na Skupštini KS: 'FUP planirao 230.000 KM za ljekarske preglede policijskih službenika'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Opet gledaju u žuljeve tražeći odgovore!

Samo sekularno

Jel ispalo, kao, slučajno s ovom fotkom ili? Ili možda počinjete neku kampanju u promociji BiH kao sekularne i građanske države?

Ilustracija čega?

Na koji način ova fotografija ide s naslovom i temom teksta? I na kojim gljivama ili čemu ste vi u redakciji???

Rasema

Ja koji su ovo ublehasi mati mila.Uk u treba dati cuclu.Onom Bosnjaku kad bi dao drvo da cuva izgubio bi ga.

Sta je ba ova slika

Pa gdje se nalazite ljudi. Koji moj dižete ruke. Kod kuće ili u džamiji. Mojne promovisati folove majmuni

U koji nas vijek vraćate

I vi bi u Evropu. U Pm ćete otići i nas povesti. Fuj. Samo povraćati na ovo

Gost

Ako za Bošnjake kažemo da su muslimani onda kažu da su to dvije različite stvari. Bošnjak je naziv nacije a da je vjera privatna stvar. Ako je nešto privatno onda se to radi kući a ne javno. Da smo jasni isto mislim za svaku vjeru. Nema smisla da političar u javnoj komunikaciji spominje vjeru, Boga i što ide uz to. Zamislite da kaže "ako Bog da, do kraja godine će biti završen tunel ". Ako ne bude završen neće biti odgovoran on i njegovi suradnici nego može reći da Bog nije dao.

IVA

KOJI JAVASLUK! ZASTO NEMAJU PREGLED SVAKE GODINE????? POLICIJA PUNA ALKOHOLICARA,DROGASA,KRIMINALACA I BUDALA!

/ Najnovije