Važna poruka pred početak školske godine: Savjeti za roditelje koji se ne smiju zanemariti

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nazalost oko ovoga mogu roditelji odgajat kako

god hoce. Djeca su kao vukovi! Nemilosrdno ce napast sve sto je drukcije od njih, nebitno bolje ili gore, napast ce. U najmanju ruku izbjegavat druzenje (ako je nasuprot njih cvrsto i jako), a cesto ismijavat, pa cak i napast fizicki ako se usudjuju. Kad covjek odraste, nauci se kontrolirat. Ali sto ne znaci da se uistinu promijenio od tih djecijih dana. Cesto samo bolje krije izopacenost....

Trtica

Roditelji sami od djece prave debile, pa poslije kukaju. Istina takvo nam je i cijelo društvo, pakosno, sebicno, ljubomorno. Nije bitno jeli bogataš ili sirotinje svi su isti. Jedni se smiju drugi ogovaraju.

Nebitno

A ko ce roditelje nauciti? Ovo sto djeca rade naucili su od njih. Vise na mobitelima, portalima i drustvenim mrezama, naslikavaju se da bi promovirali markiranu garderobu. Sta ocekivati od djece?

/ Najnovije