Važna obavijest: Apeluju se građani da pročitaju opis Almira Mehanije

0
Radiosarajevo.ba
Važna obavijest: Apeluju se građani da pročitaju opis Almira Mehanije
FOTO: Facebook / Almir Mehanija

Gorska služba spašavanja Ilidža i danas je nastavila potragu za Almirom Mehanijom na širem lokaltetu Hrasnice koji je nestao u petak popodne na ovom području.

Uputili su ponovno apel svim građanima, da ukoliko imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u pronalsku Mehanije, da se jave.

"U trenutku posljednjeg viđenja Almir Mehanija (1962.) je na sebi imao dugu maslinastu jaknu, sive pantalone i crne čizme. Apeluju se građani da pročitaju opis Almira Mehanije, a ne samo da pogledaju fotografiju, te da prilikom davanja informacija kontaktiraju dežurni broj GSS Ilidža.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj osobi molimo da ih jave na dežurni broj GSS-a Ilidža 062/499-332 ili obavijeste MUP Kantona Sarajevo", apeluju iz GSS Ilidža. 

Podsjećamo, u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, navodeći incijale nestalog, kazali su nam da je policiji 1. januara prijavljen nestanak Mehanije.

"Lice M. A. se udaljio i radimo na njegovom pronalasku", kratko su za portal Radiosarajevo.ba kazali iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije