I dalje traje potraga za Almirom Mehanijom, upućen apel: "Potrebni snimci"

0
Radiosarajevo.ba
I dalje traje potraga za Almirom Mehanijom, upućen apel: "Potrebni snimci"
FOTO: Facebook / Potraga za Almirom Mehanijom

Gorska služba spašavanja Ilidža i danas je nastavila potragu za Almirom Mehanijom na širem lokaltetu Hrasnice koji je nestao u petak popodne na ovom području.

Treći dan potrage na terenu su pripadnici GSS Ilidža, GSS Novi Grad, GSS Trebević, GSS Hadžići.

Danas je planirana pretraga korita rijeke Željeznice sa timovima za spašavanje na vodi uz nadu kako će nestala osoba biti pronađena.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Potragu otežava magla zbog slabe vidljivosti u terenu i opasnost od mina.

Prema raspoloživim informacijama, u trenutku posljednjeg viđenja, nestali je na sebi imao dugu maslinastu jaknu, sive pantalone i crne čizme.

U međuvremenu su i prijatelji i porodica uputili apel za građane putem društvenih mreža.

"Ovom prilikom želim da zamolim sve vas koji imate kamere na vašim objektima a koje pokrivaju i dijelove ulica da nam izađete u susret i pomognete u potrazi za našim Almirom Mehanijom.

Potrebni su snimci od 31.12. u period od 14h do 16h (prvenstveno glavna cesta i oko Večerice), ali svakako i bilo koja druga informacija za bilo koji period dana će pomoći.

Almir je posljednji put viđen u dugoj maslinastoj jakni, sivim pantolama i crnim čizmama. Molim vas da izdvojite malo svog vremena i pregledate svoje snimke jer se možda baš kod vas krije informacija koja će pomoći da se ovo što prije završi.

Unaprijed vam hvala", navodi se u apelu.

Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj osobi molimo da ih jave na dežurni broj GSS-a Ilidža 062/499-332 ili obavijeste MUP Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije