Vatrogasac iz BiH na požarištu klanjao namaz

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja, i?

????.i ja sam pivu popio, pa sta

A je li isto radi i kad mu je plamen pred facom?

......?

Haha

***

Ito vam vlasi smeta

Upišite komentar

Леми

Lijepe riječi su ukras!

Jole

Redakcija radio sarajevo od****te vise sa svim tim brisanjem komentara samo zato sto se to ne svidja vasim naredjenim i stanacki nasteojenim urednicima.

lol

Zašto je ovo vijest i zašto mislite da ikog interesuje???

VUK

Covijek se pomolio bogu i sad je to vijest,,,

VUK

Covijek se pomolio bogu i sad je to vijest,,,

E moj Bože

Što je držqva siromašnija, to sirotinja više vjeruje da će im Bog pomoći. Ne postoji Švedjanin, niti Danac, niti Belgijanac, niti Holandjanin, niti Njemac koji bi se Bogu molio da ne bude požara. To kod njih riješava sistem, lugar, policajac, vatrogasac, zavisi šta je u pitanju. Mi k’o u 17 vijeku, pravo primitivno, a i tužno, na šta smo spalj.

kakvo je ovo

***

***

***

Objasnjenje za neuke

***

Buhahhahaha

Što je držqva siromašnija, to sirotinja više vjeruje da će im Bog pomoći. Ne postoji Švedjanin, niti Danac, niti Belgijanac, niti Holandjanin, niti Njemac koji bi se Bogu molio da ne bude požara. To kod njih riješava sistem, lugar, policajac, vatrogasac, zavisi šta je u pitanju. Mi k’o u 17 vijeku, pravo primitivno, a i tužno, na šta smo spalj. ka E moj Bože Vec vjeruje svedskom debilcetu da su im cace dizelasima skratile vijek planete na 8 godina?

De objasni

A kako je golf dizel skratio vijek trajanja planete na 8 godina kad okean u godini dana izbaci ili vulkanska erupcija izbaci vise CO2 nego svi dizeli svijeta kojo turiraju u isto vrijeme? >>Da objasnim bosnjama kako funkcionise koncept boga na primjeru najprostijeg vica. Prilikom velikih poplava dolazi mujo u camcu da spasi sulju, a suljo mu kaze: necu hvala, ja se molim bogu, mene ce bog spasiti. I ode mujo. Nakon 15 minuta ponovo dolazi mujo da ga spasi, kaze: hajde suljo, ne budali vise, daj da te spasim, a suljo mu opet isto kaze: mene ce bog spasiti. I treci put suljo odbije mujinu pomoc i utopi se. Dolazi suljo na onaj svijet i pita boga: sto me bolan ne spasi, tri puta sam ti se molio a ti nista? Kaze njemu bog: kako nista suljo, pa tri puta sam ti slao muju da te spasi, a ti si sva tri puta odbio. Poenta je da ti ni bog nece pomoci, ako sam sebi prvo ne pomognes i zato je ovaj covjek los vatrogasac i za ovo mora odgovarati, ako vec on nije htio tada da gasi pozar, trebao je otici na sigurno da klanja, a opremu za gasenje pozara i poziciju prepustiti nekome ko je voljan tada da gasi, jer kod pozara nema cekanja, sto duze cekas, pozar se sve vise i brze siri. ka Objasnjenje za neuke<<

24

Prvo sad bi bio izbačen i vatrogasaca jer odvaja vrijeme potrebno da ugasi požar. Drugo, nije došao u džamiju nego na planinu i da spašava stvar. Treće, ovo me podsjeća na one nedavno na Trebeviću u fazonu ma pusti druge daj da ja svoje obavim!

Ljiljan

Što je držqva siromašnija, to sirotinja više vjeruje da će im Bog pomoći. Ne postoji Švedjanin, niti Danac, niti Belgijanac, niti Holandjanin, niti Njemac koji bi se Bogu molio da ne bude požara. To kod njih riješava sistem, lugar, policajac, vatrogasac, zavisi šta je u pitanju. Mi k’o u 17 vijeku, pravo primitivno, a i tužno, na šta smo spalj. ka E moj Bože ***** NISI RAZUMIO NE MOLI SE ON ZA POŽAR VEĆ OBAVLJA REDOVNI NAMAZ!

234

Ista vijest na klixu samo na drugačiji naćin opisana. Čovjek se samo zahvalio Bogu što je pala kiša.

Bosnje opet brisu istinu koja im se ne svidja

Da objasnim bosnjama kako funkcionise koncept boga na primjeru najprostijeg vica. Prilikom velikih poplava dolazi mujo u camcu da spasi sulju, a suljo mu kaze: necu hvala, ja se molim bogu, mene ce bog spasiti. I ode mujo. Nakon 15 minuta ponovo dolazi mujo da ga spasi, kaze: hajde suljo, ne budali vise, daj da te spasim, a suljo mu opet isto kaze: mene ce bog spasiti. I treci put suljo odbije mujinu pomoc i utopi se. Dolazi suljo na onaj svijet i pita boga: sto me bolan ne spasi, tri puta sam ti se molio a ti nista? Kaze njemu bog: kako nista suljo, pa tri puta sam ti slao muju da te spasi, a ti si sva tri puta odbio. Poenta je da ti ni bog nece pomoci, ako sam sebi prvo ne pomognes i zato je ovaj covjek los vatrogasac i za ovo mora odgovarati, ako vec on nije htio tada da gasi pozar, trebao je otici na sigurno da klanja, a opremu za gasenje pozara i poziciju prepustiti nekome ko je voljan tada da gasi, jer kod pozara nema cekanja, sto duze cekas, pozar se sve vise i brze siri

/ Najnovije