Varhelyi: Projekti EU u BiH bit će realizovani ako institucije BiH profunkcionišu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grgljo

dobro se žega

Habuhabuhabu

Ne bi trebalo biti mjesta ni za one koji rade na njenoj podjeli. Eto prva Hrvatska je našla mjesto u Evropi, a protjerala je dio svog stanovništva, a sad radi na razbijanju.susjedne države. Budite dosljedni, i odstranite te rak ćelije iz evropske zajednice prije nego metastaziraju.

Guest

Guest Zar nisu skinuli ovog Vrljavog zbog mita i umjesanosti sa savjetima Dodiku. Zar je mogu sta ce vam EU vidite ko je sve vodi.

Guest

Guest Hrvati i bosanski katolici su najprljaviji narod po karakteru cast izuzecima. Oni su hinje fol te ljube,a noz zabijaju. Ali kad naidju na pravog mahera onda se dobro zajebu.

ovo je pravi eu političar!

svaka ti čast mađar!

holidejinska pjesma bolešnjaka posvećena anadoliji

holidejinska pjesma bolešnjaka posvećena anadoliji: Pjesma dana / Henda i "Sviraj mi, sviraj, brate, vrati me mome kraju..."

/ Najnovije