Várhelyi odlazi "na noge" Dodiku i Cvijanović: Drska poruka evropskog komesara

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Na proljece opsti rat pocinje u maru aprilu kao i 92

Koel Vulgaris, SDA baustelac

DABOGDA PAO SA SKELE I HIDZA NEKROFIL TE “SPREMIO” ZA DZENAZU

Sabahudin

Rata nece biti jer nema budala da se bore u njemu, a i BiH nema ekonomiju i novac koja bi to izdrzala i finansirala. Tako da SVI ONI KOJIBPRIJETE RATOM, 2 METKA I SL, LAZU, I KUPUJU GLASOVE NAIVNIH!!!

Persona non grata

Bezobrazno drska licemjernost predstavnika EU, ali to ne treba da nas cudi, jer ih dobro poznajemo!!!

Dinoxxx

Zalosno da trcimo i trazimo pomoc Brisela, SAD. Prvo moramo ocistiti Bosnu od lopova, Bakira i drugih...

Guest

Guest @ Persona non grata Ako vidis ovog Valerijana hahaha madjarskog reci mu ja imam suskavac da mijenjam za puter. Ako si mlad previse pitaj starije sta znaci. Oni u EU ostajem bez rijeci i za njih Madjare,Poljake,Rumunija i Hrvatska. I BiH bi primila u trenu,ali smetaju im bosanski muslimani. A Turska jaca od svih zajedno navedenih.

Patriot

Nemojte se zamajavati. Rat je već dogovoren od strane MZ i Amerike. Sve isto kao i devedesetih a to se već uveliko nadzite. Nemože nas zaobići.

Patriot

Novi rat u BiH do istrebljenja jednog naroda više niko nemože zaustaviti isto kao i devedesetih. Sve je već isprojektovano i ide po planu.

Patriot

Ovaj sledeći rat će biti najkrvaviji od svih do sada. Već sada se ubacuju i raspoređuju specijalci koji će to odraditi. Narode niste ni svjesni šta nadolazi.

/ Najnovije