Vanredna sjednica Predsjedništva BiH: Usvojena odluka o održavanju vojne vježbe

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podsjetimo

Jedan od vrlo bitnih direktnih (strategijskih) zajednichkih obrambenih interesa Slovenije, BiH, Hrvatske, CrnoGore, Kosova, Albanije, Makedonije, Bugarske, Rumunije i Mađarske je slijedechi: U ciljevima samo-održivog povratka izbjeglica i raseljenih lica kao0 stavljanja pod nadzornekoliko velikih hidrocentrala na Drini, da se obavi uknjizba perspektivne vojne imovine na OS BiH (oruzane snage BiH) u blizini rijeke Drine gdje je ponajvishe bitna lokacija Han-Pijesak.

??

E neka mi sad neko objasni kako ovakve odluke mogu dobositi bez Dodika a ne mogu za upotrebu helikoptera ???

VMA

Izgleda da je Duduk sinoć umro na vma. Zato ga nema

Pitanje

Zašto ponovo odjekuju detonacije u Vukovaru ?

@Pitanje

Zukorlić postigao tajni dogovor sa Vučićem o novoj agresiji na Hrvatsku.

Guest

E ja bih ih pokrenula i gasila pozar pa da vidim sta bi to Dodik uradio.

Guest

E ja bih ih pokrenula i gasila pozar pa da vidim sta bi to Dodik uradio.

Guest

Onaj ludzak Dodik ce kao njegovi predhodnici, Karadzic i Mladic i mnogo njih puhnuti u Srbiju. A to znaci u prevodu " Ide govno na hrpu"

Op

Opet lazes sejdo, samo ste dobili obavijest od Eufora za vjezbu koju oni sprovode svake godine. A radio sa prenosi lazne vijesti i time doprinosi kao i sejdo vecoj mrznji a manje BiH

@??

E neka mi sad neko objasni kako ovakve odluke mogu donositi bez Dodika a ne mogu za upotrebu helikoptera ??? ka ?? Pa izgleda da nije bio problem ni sa helikopterima samo se tražio razlog i da se namjesti da se dodik skine pa se služe laži i nefer fazonima

@??

Izgleda da nije bilo do Dodika nego do ove dvojice

Jag

Za one koji pitaju zasto se nisu mogli donijeti odluku o helikopterima OS BiH. På ustavu BiH ne mogu se pokrenute OS BiH bez konzesusa t. j. odobravanje od sva tri clana predsjednistva a ostale odluke donose se vecinom glasova.

dP

Dva fikusa su samo klimnula na dopis da će biti održana vježba. Njih svakako niko ništa i ne pita.

/ Najnovije