Vanredna situacija na ulicama Sarajeva: Pojačana policijska kontrola

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

&

Mora li skot i otpadAK gurbetske porodice Ubiti tUdje djete da bi policija odlucula da radi svoj posao????? Za ovo treba da robija par ljudi iz policije TACKA

Guest

Počinioci ovakvih zločina moraju dobiti doživotnu zabranu upravljanja vozilima, mora im se oduzeti vozilo, moraju biti osuđeni za počinjeni zločin! Sjesti za volan pijan i bez dozvole - to je svjesna bahatost!!!

PACKA, MACKA...

***

***

***

Uzas

A sta je policija do sada radila. Od svega kukaju kako im je mala plata. A niko ne daje otkaz. Jer ne znaju nista ni raditi. I cekalo se da mrtva glava padne pa da reaguju. To je zalosno. A jos je zalosnije jer niko se nije zalio.

Guest

Policija je odgovorna za ovakve stvari.Kako je mogao raditi kao taksista bez vozačke dozvole.

Sdw

TREBA KAZNJAVATI VOZNJU ILI PRETICANJE TRAKOM PREDVIDJENOM ZA GRADSKI SAOBRACAJ. VOZNJA PO SINAMA ZNA BITI OPASNA JER MOKRE SINE ILI GUME ILI PUT MOGU BACITI AUTO NA TROTOAR ILI LIJEVU VOZNU TRAKU PA NAPRAVITI NEVIDJEN KARAMBOL I UDESE. BRZANERI I KABADAHIJE BAS SE TOM STRANOM I UTRKUJU. IMACEMO VELIKIH PROBLENA AKO IM SE DOZVOLJAVA.

Ser

Počinioci ovakvih zločina moraju dobiti doživotnu zabranu upravljanja vozilima, mora im se oduzeti vozilo, moraju biti osuđeni za počinjeni zločin! Sjesti za volan pijan i bez dozvole - to je svjesna bahatost!!! ka Guest Kazu, place. A roditelji Azre plakace dovijeka zbog KABADAHIJE. DOZIVOTNA kazna.

Jole

A opet ce biti po dzepu obicnih gradjana koji slucajno ne upale svjetla ili ne daju zmigavac na vrijeme...

Ma daj

A opet ce biti po dzepu obicnih gradjana koji slucajno ne upale svjetla ili ne daju zmigavac na vrijeme... ka Jole samo debili ne daju zmigavac.

/ Najnovije