Vanredna informacija iz Vodovoda: U ovim djelovima grada doći će do prekida snabdijevanja

0
Radisarajevo.ba
Vanredna informacija iz Vodovoda: U ovim djelovima grada doći će do prekida snabdijevanja
FOTO: Facebook / VIK na terenu

Zbog radova na vezivanju cjevovoda u ulici Srđana Aleksića, do prekida vodosnabdijevanja doći će u naselju Nova Otoka, te dijelovima naselja Čengić Vila i Otoka, saopćili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija. 

Normalizacija vodosanbdijevanja očekuje se po okončanju radova.

Podsjetimo, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas, 31. oktobra, izvodit će se radovi na popravkama kvarova u Sarajevu.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

Zbog radova može doći do prekida snabdijevanja vodom u 30 sarajevskih ulica.

Radi se o ulicama Nevjestina, Triglavska, Ibrahima Pečevije, Sarajevskih gazija, Džemala Bijedića, Srđana Aleksića, Radenka Abazovića, Safeta Zajke, Nusreta Prohića, Rajlovac, Tuzlanska, dijelu ulice Adema Buće, Halilovići, Generala Mehmeda Alagića, Panjina kula, Huseina Đoze, Ahmeta Ljubunčića, Osik, Karamušići, Drage Filipovića, Hendekuša, Džinina, Huremuša, Armije RBiH, Soukbunar, Velika aleja, Kobilja glava, Dejzina Bikića, Patriotske lige i Džavida Haverića.

"Napominjemo da je moguće da dođe do kratkotrajnog prekida snabdijevanja vodom u susjednim ulicama već navedenih. Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćili su ranije iz VIK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije