KJKP Vodovod i kanalizacija: Važna obavijest za sve korisnike usluga o plaćanju računa

2
Radiosarajevo.ba
KJKP Vodovod i kanalizacija: Važna obavijest za sve korisnike usluga o plaćanju računa
Foto: Arhiv / Ilustracija

Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo će od 1. aprila 2023. godine, u okviru ranije poduzetih aktivnosti na reformi sistema naplate omogućiti, uz predočen račun, plaćanje usluga potrošnje i odvodnje vode u poslovnicama BH Pošte bez troškova provizije.

Troškove provizije prilikom naplate računa u poslovnicama BH Pošte snosit će KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo.

"Blagajne našeg Preduzeća bit će na raspolaganju potrošačima do 1. maja. Nakon tog datuma, blagajne se zatvaraju, a potrošači će plaćanje moći vršiti isključivo na šalterima u svim poslovnicama BH Pošte, elektronskim putem i putem banaka", saopćeno je iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo.

Žena otkrila tajni dio u mašini za veš i oduševila se: Evo za šta služi

Žena otkrila tajni dio u mašini za veš i oduševila se: Evo za šta služi

Najveći benefit reformi sistema naplate jeste omogućavanje jednostavnijeg, lakšeg i bržeg plaćanja računa bez provizije, smanjenje gužvi na naplatnim mjestima, te veći broj lokacija naplate.

Za sve upite i reklamacije kupci se mogu obratiti Centru za potrošače KJKP "Vodovod I kanalizacija" d.o.o. Sarajevo na adresi Jaroslava Černija br. 8 ili putem e-maila reklamacije@viksa.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije