Valentin Inzko se probudio, u RS-u ljuti na njegove poteze

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

jest, uplašio se nsrs, u gaće se usro, od pitanja koje bi mu poštovaoci ratnih zločinaca i fašističkih kolaboracionista

robot

postavili

nikad nije kasno

I g.Inzko je izgleda shvatio koliko je blagonaklon i trpeljiv bio prema negatorima genocida, rusiteljima drzave koju je trebalo da stiti, i fasizmu...Ipak, ni sada nije kasno

ZEUS

I g.Inzko je izgleda shvatio koliko je blagonaklon i trpeljiv bio prema negatorima genocida, rusiteljima drzave koju je trebalo da stiti, i fasizmu...Ipak, ni sada nije kasno ka nikad nije kasno Pitate li se ponekad vi idioti, zasto Incko cuti kad su u pitanju nazivi ulica po ustasama? I stovanje istih. Isti slucaj je i sa cetnicima, naravno. Ali dva arsina ne mogu. Stoga kus. Isti ste svi mrzitelji. U bobu.

Bah

Muslimani , da imaju imalo obraza i stida, tu strašnu riječ, ne bi smjeli da spomenu, i izgovore. Preci su im u NDH logorima, na strani fašista, na najgori, monstruozni način, istrijebili Srbe. A u Srebrenici, i sami znaju, da su fasovali njihovi vojnici koje su pustili svjesno da budu ubijeni. Zato...kuš!!!

ya

bez brige... Inzko ce otici onaj dan kada povobo POCNE RAT u BiH. Stavit ce nam embargo na oruzje i dopustiti Srebrenicu. On je jedan misonar, kao i svi ovi ambasadori sto dolaze kod nas. Sta bi sa Crnom Gorom? Pred kapijom slobode ponovo se vrati u srednji vijek. Bas onda kada su desnicarske polotike osvojile vlast prije svega u AUSTRIJI i zapadnoj evropi

/ Najnovije