Uznemirujući podatak: Vozač u BiH duguje 270 hiljada maraka za neplaćene saobraćajne kazne?!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ccc

Nevjerovatno je šta se sve toleriše u ovoj "državi".

Cuza

Oduzeti mu imovinu u toj vrijednosti i dozivotna zabrana. Ako prekrsi odluku onda u zatvor sa prinudnim radom

***

Kako ja ne mogu imati dug ni 50 KM?! Lazete narod. Nekakvi pravilnici. Policajci iz grmlja iskacu sa radarima. Stitite svoje donatore i sponzore kampanja. Vi u vlasti i pravosudju ste saucesnici i kriminalci. Ne sazivajte nikakve sjednice. Vec u zatvor sa svima odgovornima ako neko od vas ima muda da to pokrene i procesuira. Ali cisto sumnjam.

Azra

Nevjerovatna je cinjenica da taj lik vozi bez vozackem, dobija kazne i ne placa iste. To je potencijali ubica! Samo mozemo cekat da nekog ubije pa da urade nesto, do tad mozemo pisati clanke i komentare. Treba naci nacin da se tuze ustanove odgovrne za ovaj nevjerovatan propust, jer ovo je nedopustivo!

Guest

KO JE VEĆI LOPOV: Onaj što duguje 270000 KM ili oni, koji to ne naplate? Znate li onu: kad mi duguješ 100 KM, to je tvoj problem(izgubićeš obraz), a kad mi duguješ 10000, to je moj problem(neću ih dobiti)? Jesu li u pravosuđu lopovi, neradnici ili kilavci? Nisu svi.

Bosanac

***

guest8474649

Zašto kriminalac nije u zatvoru?

Hajd ti uhapsi ***

Lijepe riječi su ukras!

Sasa

Uznemirujuci ne zbog visine duga vec zbog cinjenice da je mogao da ga napravi! Opet kiks vlasti tj bezvlasca.

Logika

Pa kako? Ja ne platim kaznu od 40 KM i ne mogu registrovati auto. Može li mi neko objasniti kako neko skuplja tolike kazne i uredno vozi. Ko mu registruje auto? Ne kontam?!

/ Najnovije