Uživo iz New Yorka sa sjednice skupštine UN-a na kojoj se usvaja rezolucija o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

***

ALO

Lako za rezoluciju, Vučiću neće biti dobro kad čuje da su Hrvatima rasle plate i preko 300 evra... KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura.

Vera

Lijepe riječi su ukras!

Etiketa

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Da li koja probosanska televizija prenosi uživo?

Bogomili

Lijepe riječi su ukras!

Bosna

***

Casa

***

Moze li u Rezoluciju da stene

***

***

***

Penal

Vučića očito podržavaju Rusija i Kina i on se tamo ponaša ko da je na utakmici i da navija da njegova Srbija pobedi, a ne da se tu glasa o priznavanju i osudi ili o negiranju jednog genocida! Neverovatno koliko je to proklet čovek.

Borjan

ka He bo ti ceo svet sve po spisku lazni srbine.... A šta ti misliš koliko se Srba popravoslavilo sa Savom i Vizantijom i prodalo veru za večeru, jeste lepa je to večera bila carstvo Srbije na tri mora ali je Božja kazna na kraju bila 500g ropstva i evo ni kap mora, a ta Vizantija je sada Turska? SPC nije tvoja, autokefisala je Vizantija i odvojila od pape i braće Hrvata još 1219g i sada tu Vizantiju menja Rusija, a ti si sada samo pravoslavni rob, nakon šta su ti preci 500g bili muslimanski robovi! Samo nećeš ti to da vidiš i da si priznaš. Braćo Srbi, pitajte svoje babe da vam kažu ko ste i šta ste i vidite imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine… svoju istoriju i veru zaboravljate. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid!

333

Rezolucija je jedan od lakmus-papira kroz koji se kristalise nova globalna podjela, ugrubo na autoritarne i demokratske rezime. Takodjer ce i pokazati koliko se zapad uopste uspio revitalizovati u posljednjiih par godina nakon skoro tri decenije sigurnosnog, institucionalnog i drustvenog urusavanja, cijih je jedan od pokazatelja bila i korupcija koja je omogucila sirenje ruskog uticaja u vrhu Evrope.

king

FTV dabogda bez posla ostali

Lijepe riječi su ukras!

***

king

***

Dobrica

***

tuner

***

ANTUNTUN

***

21VEK

***

333

***

Veriga zbori

Neke drzavne delegacije u UNu su naivno nasjele na “konsenzus” u donosenju odluka, na bazi pisma Cvijanovicke i Stevandica, negatora genocida, glorifikatora ratnih zlocinaca, nepostovalaca medjunarodnog prava iskazanog presudama sudova UNa. Da vas pitam: mislite li da su Cvijanovic i Stevandic uputili pisma konsenzusom politickih partija ili etnosa u BiH? Naravno da nisu! Drugo: znate li da se u BiH entitetu iz koga su poslali neprimjereno i neistinito pismo clanicama UN preko Srbijanskog predsjednika, ne odlucuje konsenzusom, vec se odluke donose prostom vecinom!, Samo naivni su nasjeli na podvalu o “konsenzusu” odluka organa. Trece i najvaznije: znate li da su pismo uputili negarori genocida, oni koji presudjene ratne zlocince za pocinjeni i presudjeni genocid u Bosni nazivaju herojima??

Promjenili pravila da bi usvojili rezoluciju haha

Ovi nacisticki bijednici su bukvalno promjenili pravila da bi mogli usvojiti rezoluciju. 84 naspram 87 ili naspram 109 i usvojili haha. Zamisli da referendum koji je podrzalo svega 43% proglasis uspjesnim ili da odluku u parlamentu bilo koje drzave, donesenu na taj nacin proglasis usvojenom, ne racunajuci suzdrzane. E to se zove demagogija i nacisticka demokratija. Ali platicete za to. Sad idu rezolucije o njemackim i drugim genocidima.

Haj opet obrisi zbog intelekt.nemoci da odgovoris

ka He bo ti ceo svet sve po spisku lazni srbine...A šta ti misliš koliko se Srba popravoslavilo sa Savom i Vizantijom i prodalo veru za večeru, jeste lepa je to večera bila carstvo Srbije na tri mora ali je Božja kazna na kraju bila 500g ropstva i evo ni kap mora, a ta Vizantija je sada Turska?SPC nije tvoja, autokefisala je Vizantija i odvojila od pape i braće Hrvata još 1219g i sada tu Vizantiju menja Rusija, a ti si sada samo pravoslavni rob, nakon šta su ti preci 500g bili muslimanski robovi! Samo nećeš ti to da vidiš i da si priznaš. Braćo Srbi, pitajte svoje babe da vam kažu ko ste i šta ste i vidite imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine… svoju istoriju i veru zaboravljate. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid! Fino njegos kaze: niko krupno ko turcin ne laze. Padaju ti same ikone sa tavana dok lazes. Cuj "srpska pravoslavna crkva" nije srpska, jok eto turska je. Jel sveti sava nije bio srbin nego turcin? Vama je austrija 1879.osnovala islam.zajednicu bih kao politicki instrument protiv srba i vi ste je prihvatili, kao sto prihvatate sve strano jer ste izdajice i nemate nikakvog karaktera. Najobicniji skart srpskog naroda. I ne pisi ovde na srpskom jeziku nego na turskom i arapskom na kojem ti je i ime,ako znas. To je jos 1 dokaz da si po tu rica hodajuco bruko.

/ Najnovije