UŽIVO: Pratimo rezultate: Dramatično u sarajevskim općinama, nova okupljanja

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kesa

Za koga su glasali onih 105000 novozaposlenih.

Vidjet ce te vi KO je ulicar Konakovic...nece trebati dugo vremena!

Cini sve sto je u njegovoj moci da izazove RAT medju Bosnjacima.Toliko nas je zavadio i podjelio da ovakav ni Fikret Abdic nije bio u svoj vakat.Ulicarsko ponasanje, neka halabuka, neka nevidjena silina u svemu sto radi.Optuzivanje drugih a guranje pod tepih vlastitih lopovluka.Dok nije ZAMOLJEN DA NAPUSTI SAD(radi teskog kriminala,najveca greska Bakira Izetbegovica je bila sto JAVNO nije rekao sta je uradio i ZASTO JE IZBACEN IZ SDA Konakovic!)Ali merhametli SDAovci nisu zeljeli da ga"oznace" kao lopova,kriminalca vec su zeljeli da se sve sredi" medju cetiri zida".A Konakovic i najmanju sitnicu u eter, da se dusmani nasladjuju tapsuci ga po ledjima "Bravo Dino, tako je"Rusi SDA,rusi Islamsku zajednicu Dino...!Neka procita hajvan sta se desilo i kako su Muslimani izgubili GRANADU U Spaniji.I kada je otisao kao drugi covjek SDA tajno,pravo na Bentbasu, na sastanak sa direktorom BIA-e , sa Kojovicem ispod ruke.Uzas.Njega NIJE BRIGA za Bosnjake, on je svakako za svoje najblize suradnike uzeo srbe i hrvate kojima nije do Bosnjackog naroda vec do ministraskih fotelja! Javna je tajna u Sarajevu DA JE DAO na ruke 50.000 km SENADU HADZIFEJZOVICU 3 MJESECA PRED IZBORE.sVI SMO VIDJELI SENADOVE "NEGATIVNE VIJESTI"SVAKU NOC NA FACE TV.ODJEDNOM, NISTA "E VALJA I SAMO KALJAJ SDA, KALJAJ ISLAMSKU ZAJEDNICU,REISA..AMA SVE STO IMA VEZE SA BOSNJACIMA.KALJAJ I TURSKU KAO jedinog PRIJATELJA BOSNJAKA U SVIJETU.OD TADA NISAM OKRENUO KANAL DA GLEDAM TU PLACENICKU tv.sADA MI JE TEK JASNO DA HADZIFEJZOVIC KAO"DOBAR NOVINAR" NIJE MOGAO OSTATI DIREKTOROM TV BiH.I na kraju-ODAKLE ODJEDNOM silni milioni Konakovicu?Postoje snimci gdje njegovi"aktivisti"otvoreno kupuju glasove po bIh,POSEBNO U sARAJEVU I NA iLIDZI.odakle MU odjendom NOVAC?oDAKLE MU TOLIKI NOVAC DA JE PORTALIMA I tv KUCAMA DAVAO PO 50-100.000 km "ZA PROPGANDU"!?.Unistio je SVE cega se dokopao,ali Bosnu nece uspjeti. A zavrsice na STUBU SRAMA gorem nego Fikret Abdic!Zivi bili pa vidjeli!

Stidimo se

NE RISE BOTINO!

Kocijasu

NE RISE BOTINO! ka Stidimo se vOKABULAR JEDNOG GLASACA "CETVORKE"...SILEDJISTVO...BAHATOST..GALAMA..HALABUKA...SVE NESTA NAZOR HOCE.."DRZE STRAZE" PORE GLASACKIH LISTICA...Koja metafora..GADITE MI SE!Sve sto dugi akzu je BOTOVANJE a sve sto VI akzete je"jedina istina"!?Niko do vas nema pravo bilo sta da kaze..?Necete vi dugo....

Stidim se

I OPET NE RISE BOTINO! TI SE NAŠAO O VOKABULARU....

Jahha

Ovaj komentator iz safa-faktora, ne posustaje. Zijan majmune, zijan, dzaba si za kifle dobivao.

071

Hej, botić, vidim respiratori i dalje ne rade, a smrtnost na Podhrastovima obara svjetske rekorde. Ako ste vi blesavi, nemojte da mislite da su i ostali.

/ Najnovije