Ustavni sud BiH odlučio: Odluka Vlade FBiH van snage, Odluka RS-a neustavna

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

696969

Uvijek su političari pravili zakone prema sebi ali nekad se.odbije i od glavu.

Kiki

Uvijek je bilo jasno da manji entitet mene ni zrak ni vodu ni sume ni zemlju on nema ništa sve je to u vlasništvu BIH.

Tebi ocigledno nista nije jasno

Uvijek je bilo jasno da manji entitet mene ni zrak ni vodu ni sume ni zemlju on nema ništa sve je to u vlasništvu BIH. ka Kiki Prvo, iz cega je bilo jasno, iz tvoje beskonacne srbofobije? Pokazi mi u us ta vu bih gdje pise da je to u vlasnistvu bih, po kojem clanu, tacki, paragrafu? Drugo, ako bih ima svoje vlasnistvo kako to da ne postoji katastar bih u koji se moze ista upisati, a entitetski katastar postoji? Cekam odgovor genije.

Ustavni sud bih bez srba i hrvata je bosnjacki sud

Krnji us ta vni sud bih je odavno postao iskljucivo bosnjacki sud, jer u njemu nema nijednog srbina niti hrvata, pa su samim time i njegove odluke neustavne i nistavne. Da ne govorim da us ta vni sud sam mijenja pravila po kojima radi, sam ukida sudijama starosnu granicu od 70g. koja je jasno us ta vom propisana, da bi nelegalno izabrana i pristrasna sda sudija seada palavric mogla i dalje biti sudija i praviti stetu srbima i hrvatima, valjda dok ne umre. Ironija je u tome sto je upravno us ta vni sud bih glavni krsitelj us ta va bih, kojeg bi trebao da stiti. Zato i zbog mnogih drugih bosnjackih krsenja ustava, koje sve listom ameri podrzavaju, bih se mora raspasti, kad-tad.

/ Najnovije