Uskoro na snagu stupa zabrana pušenja na javnim mjestima: Šta je sa konzumiranjem nargile?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ODVOJIT!

Bar za pusace i nargilase, pa ko voli, nek izvoli. A bar za nepusace i tu nema pusenja ni cigareta, ni cigara, ni lule, ni nargile ni p.m., je li jasno?

M

Pusaci vam milijardu upumpaju u budzet i jos im branite pusiti

Guest

Mi smo ga već *****ili.

Nepušaćima

Ograditi prostor na livadi da udišu čistu havu i da se druže međusobno.

***

***

***

***

user1685886303

stariji sam čovjek...pušač....ja se divim i parlamentu,a bogami,i ljudima....hoćete da idete u korak sa evropom....ok,slažem se.....onda,prvo,donesite zakone i sprovodite ih protiv lopova i korupcije u vlasti i svugdje....ako vas briga za zdravlje građana,ne dozvolite da su neispravni bitni aparati za snimanja u zdravstvu i dnesite valjane zakone o zdravstvu,da nas doktori izliječe od neke bolesti,a ne da pune novčanike farmaceutima....takav doktor mogu biti i ja....ovako samo bacate nam prašinu u oči,kao vi nešto radite...ne zaboravite na bitne zakone i sprovođenje istih....čuj,meni u mom autu zabraniti da pušim....nikad....kome smeta,neće se voziti sa mnom.....u prošlosti,ne tako davnoj,ljudi su živjeli duže....i pušači i nepušači,a bili svi zajedno.....vi bi nama zabranili i da dišemo,kada bi to mogli.....ne možete....i bez vašeg zakona,kad mi dođe mala unuka,od godinu i po,i ja i supruga izađemo vani,da zapalimo....već kad bude imala 6-7 godina neću moći,ali će ona moči izaći napolje,da ne bude u kući dok nena i djed,ako budu živi,puše....donosite zakone da narod bolje živi,da omladina ne napušta državu....kome smeta dim,skloniće se....zatvoreni prostor,ok,gdje se ne puši neću ni ići,i to je to

/ Najnovije