Urednica BH Radija 1 kažnjena zbog patriotske pjesme "Branioci Sarajeva"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Mmmm

A himna boze pravde bez kazni.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

DDTMk3

Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjesmu pjeva? To Heroji idu majko, branioci Sarajeva!!

Mujo eliminator

Svega ovoga nebi bilo da se mirno razidemo. Pa nek slusa ko sta hoce.

HerojiSarajeva

Čete labrnjajte ga loma, mislite preuzet ćete sve, hoćete al u qurtzu. Čuj Gavrića urednika religijskog programa, krio se cijeli rat u Sarajevu, mali mrki jazavac, i sad se pravi lud, a niko ga nije taknuo, spustio je svoje pipke u sve.

Laxative

***

veki

Drzavni BHRT nije vlasnistvo ni jednog entiteta nego svih gradjana i nema pravo da drzi strane. Entitetski mediji to mogu. Ova pjesma je mogla biti pustena na federalnim medijima kao sto i one druge mogu na dodikovim. Ali drzavni je integrativni i pripada svima.

Umjesto

ovih pjesama, treba pustati one o najvecem antifasisti u jEvropi, Chicha Drazi. Ne smiju se cetalji uznemiravati.

Derim

Lijepe riječi su ukras!

Derim

Usvojen Nacrt zakona o himni Bože pravde i grbu sa dvoglavim orlom ka Narodna skupština Rs: S erem vam se orlu na obadvije glave a na himnu vam se is pisam.

Derim

Lijepe riječi su ukras!

Derim

***

Gost

***

/ Najnovije