Urađen hitan carski rez u bh. bolnici, beba i mama dobro

2
Radiosarajevo.ba
Urađen hitan carski rez u bh. bolnici, beba i mama dobro
FOTO: Screenshot / Sjajna reakcija ljekara

Ljekari na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog centra RS danas su imali pune ruke posla.

Naime, jednoj 22-godišnjoj trudnici je bio ugrožen život zbog komplikacija prilikom poroda, zbog čega je bilo neophodno uraditi carski rez.

Ona je danas transportovana Helikopterskim servisom RS iz bijeljinske Bolnice “Sveti Vračevi", a prema informacijama iz ove bolnice, zahvat je prošao dobro i majka su u najboljem redu.

Generali BiH: U ratu smo bili na strani zapadnih vrijednosti, tako smo i danas za EU i NATO

Generali BiH: U ratu smo bili na strani zapadnih vrijednosti, tako smo i danas za EU i NATO

Lijepe vijesti podijelio je i njen suprug koji je imao samo riječi hvale za medicinsko osoblje koje je bilo angažovano na ovom slučaju.

"Tolika požrtvovanost i brzina kojom je danas organizovan i obavljen transport moje supruge, čije je život visio o koncu, me zadivila. Dobio sam sina, kažu da je vitalan i napredan. Ja sam presretan. Nemam riječi da iskažem svoju zahvalnost za ono što ste učinili za moju porodicu. Svaka vam čast. Ponosan sam što imamo takvu bolnicu i ljude koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno", rekao je on u telefonskom razgovoru za bijeljinsku bolnicu.

Ljekarima još jednom svaka čast, a porodici sve čestitke na ovoj prinovi!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije