Uoči Čovićevog HNS-a: Objavljena karta tzv. Herceg-Bosne i BiH sa "tri republike"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DA JE OVO REKAO BAKIR ILI NEKI DRUGI BOSNJAK....

Podsjetimo, Čović je rekao da će odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju biti "obavezujuće za sve hrvatske funkcionere, bez izuzetka". ODMAH BI BILI PROGLASENI TERORISTIMA I KRIMINALCIMA, PRVO OD KOMUNJARA IZ SVOJIH REDOVA I NAPOLITANKI IZ MJESANIH BRAKOVA, ALI KAD TO KAZU SRBI ILI HRVATI, TO ONDA MORA BITI SASVIM NORMALNA STVAR. DRAGAN COVIC PODKOPAVA BiH VISE NEGO MILOKRAD DODIK!

Black

Fasista samo takav!!!

Hahahahahaha

Hahahahahahahahahah hahahahahahahah

Genocidasi

Dobit će te bošnjačka muda u njuške namjesto entiteta genocidne i u.z.p.ovacke.Dajte vi bošnjacima entitete po Srbiji i hrvatskoj .i onda možete se nadati u Bosni nečemu djecu vi jebli vašu nacisticku

West

Prihvatam,samo nemogu prihvatit da jajce uzmete sebi,ni po stanovnistvu ni po katastru vam nemoze pripast.samo mirnim putem

Zaomi

Zao mi sto ce se dogodit da na kraju srbija i htvatska podjele BIH,a bosnjaci i oni koji ne žele biti asimilirani od srba/hrvata ce biti stisnuti u mali fildjan koji će se s vremenom sve vise smanjivat i narod će odlazit po Evropi,Americi,Kanadi,Australiji itd,a izetbegovic sa svojom klikom će u Istanbul. Jest mi zao,a opet kad promislim i zaslužili ste ,jer ste očekivali da vam medjunarodna zajednice riješi vas problem i zaista će vam ga zauvijek rijesiti.Ako imate ista nekretnina započnite rasprodaju i idite na vrijeme jer poslje to šta imate neće nista vrijedit ,a bit će vam i oduzeto.

Ni blizu koliko ćeš zažaliti prađedovu prodaju vEre slavenske za grčku ćasu hagraša i poznoantički kult obožavanja razapeta jevreja koji ti je "naciju" preko religije stvorio.

Zao mi sto ce se dogodit da na kraju srbija i htvatska podjele BIH,a bosnjaci i oni koji ne žele biti asimilirani od srba/hrvata ce biti stisnuti u mali fildjan koji će se s vremenom sve vise smanjivat i narod će odlazit po Evropi,Americi,Kanadi,Australiji itd,a izetbegovic sa svojom klikom će u Istanbul. Jest mi zao,a opet kad promislim i zaslužili ste ,jer ste očekivali da vam medjunarodna zajednice riješi vas problem i zaista će vam ga zauvijek rijesiti.Ako imate ista nekretnina započnite rasprodaju i idite na vrijeme jer poslje to šta imate neće nista vrijedit ,a bit će vam i oduzeto. ka Zaomi

JA1

Jbga nije zabranjeno da sanjaju

317. broj kojeg se boje ndhazisti

ma samo je objavite, probali ste i 92-e.... sjetite se heheheh

Car

Huskaci ne sramoti te postene hrvate I bosnjake sa Tom svojom mrznjom vi ste placeni da vrjeđate I psujete majmuni jadni

Savojski

Dragi bošnjaci dajte počnite razmišljati da se vratite pod okrilje hrvatskoga naroda. Tu takozvanu nacionalnost je Alija izmislio za svoju obitelj da vlada i ispalo je katastrofa. Ili će vas genocidirati srbi ili će vas porobiti arapi. Za vas postoji samo jedan izlaz.

Salih

DZABA se radujete bit CETE opet pod turskom cizmom oni koji prezive istorija se ponavlja

Mis

Trazim herceg bosnu samo u Hercegovina. TRAZI POSAVINU OD DODIKA I TAMO SU ZIVILI HRVATI VISE NEGO U HERCEGOVINI

Habuhabuhabu

Jadan šta je Hrvata ostavio na milost i nemilost mudžahedina i islamskih republika i entiteta.

Gost

Jedino rješenje Bošnjacima je da se okrenu Hrvatima i Srbima koji hoće zajednički život u BiH. Podjela je za Bošnjake kraj života u europskom, zapadnom društvu. To zapamtite.

Vojvoda

Herceg Bosna postoji samo fali muhur..sve uzeli pravdu financije..granicu.

/ Najnovije