Ugledni austrijski list upozorava: "Dodik će zapaliti požar u BiH kad mu to naredi Putin'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

a onih 51 posto jedva ceka. onda neka ih putin primi i rasporedi u sibir

Haha

Ugledni? Hehe. Šta sve nećeš čuti od muslimana.

Nxjxjc

Mala greška u naslovu tj.kada mu naredi šmit, to je njegovo čedo.

NM

"Dodik će zapaliti požar u BiH kad mu to naredi Putin'- Reci to Eskobaru, srbskom rodu.

Ko ugrozava suverenitet BiH? OHR ili Srbija i Hrva

Nedamo da nam secesionisti tipa Viskovica, Dodika, Cvijanovicke, Covica, Karamatica, Colaka govore o ugrozenosti suvereniteta BiH zbog postojanja OHRa i institucije VP, a sve cine da se blokadama suverenitet BiH prenosi na Srbiju, Hrvatsku i Rusiju. BiH ne moze u NATO i EU bez saglasnosti Srbije!

Ratni izvjestac

Alo konvertiti, do sada svaki sukob na Balkanu je zapalio Zapad, nikad Istok. Tako ce i sada biti. Mali problem predstavaljaju Ukrosi kojima bas nista ne polazi od ruke. Ako Putin pobjedi, mjenjate uniforme BiH muslimani kao sto ste i 1945 radili.

Dfe

PUTIN I DODIK ZELE SUKOBE U EVROPI

Karrabaja

Meščini da se vi u austriji opasno drogirate

Zabrinjavajuće

Odličan tekst, nažalost je tako.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

a onih 51 posto jedva ceka. onda neka ih putin primi i rasporedi u sibir ka tuner JEDAN MANJI DIO SERVA/SLUGA (današnji srbi krivoslavci)JE SA URALA I NJIH SU TURCI DOVUKNJARILI NA OVE PROSTORE KAO SVOJE SLUGE KONJUŠARE I TAKO TO A TO SU UGLAVNOM OVI ŠTO VUKU PREMA BIJEDNOJ RUSIJI!

/ Najnovije