Ugledna doktorica o radu prof. Gavrankapetanovića na čelu Opće bolnice

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

King. Spasio na hiljade života. To je prof. Dr. Ismet Gavrankapetanović ❤️

Pinjo

Čemu ova samohvala ???? Do oktobra 2020 opća bolnica nije htjela čuti za bolesne od koronavirusa pa tek nakon pritiska javnosti otvorili jedno odeljenje za lakše pacijente sa tridesetak kreveta. Korona u Sarajevu traje od marta 2020 godine.

AAJ

Zabrljali pa sad uvlace ugledne ljekare da ih hvale. Utjerali strah narodu svojom propagandom, pa se sad sami hvale.

ISTINA

BOLNICA KOSEVO USPAVA PACIJENTA KO FOL MU DALA SKUPU TERAPIJU ,A DALA MU BEZVEZE INFUZIJU,A UREDNO NAPLATILI OD FONDA SOLIDARNOSTI,,,ZATO SU U PLUSU TOLIKE MILIONE,,,DRAGI ALAH SVE VIDI I ZNA ,,,OD BOLESNIH UZIMA.

Pajdo

Nece niko da ih pohvali pa samoproglaseni ugledni doktori. Zamislite da su cijelo vrijeme radili posao klinickog centra kolika bi bila hvalopojka...... nista nisu radili zasto neprimaju plate.

Miki

Kako je ova doktorica poznata niko za nju nije cuo

Infidel

BOLNICA KOSEVO USPAVA PACIJENTA KO FOL MU DALA SKUPU TERAPIJU ,A DALA MU BEZVEZE INFUZIJU,A UREDNO NAPLATILI OD FONDA SOLIDARNOSTI,,,ZATO SU U PLUSU TOLIKE MILIONE,,,DRAGI ALAH SVE VIDI I ZNA ,,,OD BOLESNIH UZIMA. ka ISTINA O, Alaše, nisam te prepoznao! Znači, ti sve vidiš, pa si tako pametan da sve znaš?!

opari se

Sjajno. Dirljiva pateticna ublehaska samohvala.. Podsjeca me malo na Vuciceve metode

Bošnjak

Dobro su se sjetili da razgovaraju!

/ Najnovije