Ugašen blog Slobodana Vaskovića, on poručio: "Dodik pokušava da me zaustavi, ali..."

12
Radiosarajevo.ba
Ugašen blog Slobodana Vaskovića, on poručio: "Dodik pokušava da me zaustavi, ali..."
PrtScr / Slobodan Vasković

Blog Slobodana Vaskovića na kojem već godinama objavljuje tekstove koji razotkrivaju kriminalnu hobotnicu unutar brojnih nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini ugašen je. Ili, preciznije, više nije vidljiv osobama koje žive u našoj zemlji.

Na platformi 'blogspot' stoji sljedeće: "Uklonili smo ovaj blog zbog pravnog zahtjeva poslatog Googleu".

"Dodikov Režim pokušava da me zaustavi da objavljujem tekstove na blogu koji trenutno nije vidljiv u BiH;  Međutim, taj njihov 'uspjeh' je kratkog daha; Nastavljam kao i dosad sa drugih platformi. Imao sam ogroman broj poziva iz cijele BiH u kojim su me obavijestili da moj blog više nije vidljiv na teritoriji BiH. Očito je da Režim Milorada Dodika, kao i oni koji su sa njim u simbiozi, žele da uskrate građane BiH za istinu koju svakodnevno objavljujem na blogu", poručio je Vasković.

Trump u problemu: Rezultati nove ankete će naljutiti bivšeg predsjednika

Trump u problemu: Rezultati nove ankete će naljutiti bivšeg predsjednika

Naglasio je da je blog, trenutno, vidljiv u svim državama regiona, osim u BiH.

"Naravno, ne mogu me zaustaviti u iznošenju istine ni na koji način. Postoje druge platforme sa kojih ću se oglašavati svakodnevno, kao i dosad. Dok ne riješim to tehničko pitanje, tekstove ću objavljivati na FB stranici, ali i na blogu koji je vidljiv van BiH. Naravno, oglašavaću se i na društvenoj mreži X, na svom nalogu, kao i do sada.

Uopšte me nisu uznemirili, jer godinama pokušavaju da ugase blog. To samo govori o njihovoj slabosti i o tome da ja pišem istinu i samo istinu. Pozivam sve čitaoce da od ovog trenutka prate i FB stranicu - Slobodan Vasković, a vrlo brzo oglasiću se sa nove platforme koja će biti vidljiva i u BiH", zaključio je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije