Udruženje žrtava: 'Presuda Paravcu pokazuje potpuni krah pravde u Bosni i Hercegovini'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

Ne,to ne pokazuje krah pravosudja,polazuje trojkinu prodaju svega

Pravda

Pravde nema odavno da ima neko bi bio presudjen za ubistvo 33 000 srba. Dok su srbi presudjivani za vas je bilo sve dobrobez obzira sto niko nije osudjen za uzasne zlocine nad srbima pa cak mi za ubistva djece mladje od 10 godina.

Ralle

Ovo je samo dokaz da je sud u Hagu bio pod utjecajem arapskog novca. Pa svima koji se imalo interesuje, poznato je da je država Katar dala silne novce da se ne podigne optužnica protiv ratnog zločinca Alije Izetbegovića, dok je još bio živ. Pa dovoljno je ta činjenica da ne može suditi amerima i Englezima, da se zna o kakvom je sudu riječ. Sudi onako kako i ko više plati novca. To isto radi tzv.ustavni sud BiH. E sad kad jedan sud sudi iole pravedno, odmah bošnjama ne valja.

AVA

Pravde nema odavno da ima neko bi bio presudjen za ubistvo 33 000 srba. Dok su srbi presudjivani za vas je bilo sve dobrobez obzira sto niko nije osudjen za uzasne zlocine nad srbima pa cak mi za ubistva djece mladje od 10 godina. ka Pravda POKVARENI PRO*****CE! U RATU JE UBIJENO OKO 4000 CIVILA SRBA! Kod Bošnjaka je stradalo više od 33.000 civila i 30.000 vojnika, kod Srba nešto više od 4.000 civila i gotovo 21.000 vojnika, a kod Hrvata 2.100 civila i 5.600 vojnika.

Laxative

Pravde nema odavno da ima neko bi bio presudjen za ubistvo 33 000 srba. Dok su srbi presudjivani za vas je bilo sve dobrobez obzira sto niko nije osudjen za uzasne zlocine nad srbima pa cak mi za ubistva djece mladje od 10 godina. ka Pravda Ne 33 hiljade nego 175 hiljada, vidi se da se gubite u svojim lažima. U Sarajevu su srpske civile koji su stradali od četomanskih granata i metaka prijavljivali kasnije kao nestale u gradu, pa ih ekshumirali pa prikazivali kao žrtve zločestih muslimana. Tako i Paravac i kompanija oko njega a tužilaštvu i sudu svaka čast na podložnosti i vlasti koja ih drži ovakve.

Farsa

je ako oslobodi Srbe i Hrvate, ako oslobodi Bošnjake, onda je pravda zadovoljena. Ako nije postojalo dovoljno dokaza, onda je logično da neće biti osuđen, ali to ne znači da se zločini nisu desili i da on nije odgovoran. Mada presude Suda BiH za ratne zločine su tu da se izbjegavaju, malo u Srbiju, malo u Hrvatsku a počelo je i u Tursku.

I cuje se na sve strane

J E B O bosnu J E B O muslimane

Miki

kada pozatvarate zlocince iz armije bih mozete se buniti, dotle ko vas hebe stoko sugava

POTURAD u EVROPI ste NEPOZELjNI

P O T U R I C O, HODAJUĆA BRUKO -DJEDOVE TI T UR Č I N K I T O M U G U Z I C U TUKO, NEMA NA SVETU VEĆEG SRAMA OD P O T U R Č E N O G ŠLJAMA, TOJ SRAMOTI NEMA KRAJA JER ZNA P O T U R I C A IZ ČIJIH JE J A J A ,NANU TI JE T U R Č I N PRVI KARO A POSLE KO K U R V U PRODAVO J A H A L I JE I ARAPI KRINI DA SE ISLAM MALO BOLJE PRIMI , NASTA TAKO K U R V I N O K O P I L E KOJE JESTE SRAMOTNOGA LICA, CEO SVET GA ZNA POD IMENOM ----P O T U R I C A

J E BA JI NjiH i PAS im USCERAVAO

J E B O bosnu J E B O muslimane ka I cuje se na sve strane

/ Najnovije