Udruženje penzionera najavljuje proteste ukoliko se ne ispune njihovi zahtjevi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema ni u Zambiji

Opljackali penzioni fond pa kao sad oni pokrivaju iz budžeta. Neka vlada uplati doprinose koje nije uplatila za svoja javna preduzeča i ustanove pa ce fond biti i prepunjen. Penzionerima nije bilo gore ni u ratu kako je sada. Barem su imali humanitarnu pomoć. Ako vlada ne uradi nista penzioneri se trebaju obratiti međunarodnoj zajednici i ako treba podnijeti tuzbu protiv vlade.

Sabahudin Krsticevic

Od toga da ce vlada dati nesto penzionerima nema nista.Isto tako od protesta nema nista tj.iako budu vlada nece promijeniti misljenje.Jedini izlaz za penzinere koji ima preko 400 hlijada si IZBORI.Znaci krato i jasno.AKO VAM NE UDOVOLJE vi sa svojih 400 hiljada glasova prvo smijenite te ljude na lokalnim izborima a za 2 godine na opstim izborima.Pa neka se oni zamisle.

Ma samo neka traze

Prijasnji penzioneri su nas i doveli u ovakvu situaciju, a sadasnji isto tako nastavljaju. Za tri marke prodali su nasu buducnost, a sad hoce za 5 maraka. Hvala im za sve sto su nam priredili.

Ja1

Fojnica, bastion sda demokratije. Hoce sda da napravi novi 14februar, sve ce pogaziti ako treba samo da se vrate na vlast, onda niko ne strajkuje

Rte

Prijasnji penzioneri su nas i doveli u ovakvu situaciju, a sadasnji isto tako nastavljaju. Za tri marke prodali su nasu buducnost, a sad hoce za 5 maraka. Hvala im za sve sto su nam priredili. ka Ma samo neka traze ne serendaj šugo. Sta ti znaš ko je šta ?

/ Najnovije