U srijedu otvorenje mosta u Počitelju: Na ceremoniji će prisustvovati Plenković, Nikšić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Most

Šta ima plenkovic sa mostom nisu dali ni marke za isti. I ovag plenkovica vodaju ko majmuna u cirkusu

Haha

***

Otuzno

Ma veselje pravo. Hoce li doci kakav pop da osvjesta most i da usput krizma Niksica. Auto put koji vodi gdje i zasto? Jedino pozitivno je to sto ce BiH ubirati putarinu od turista iz njemacke, poljske, slovacke, madjarske koji idu na odmor u susjednu zemlju.

Sarajevo bih

CUJ PLENKOVIČ,E SVASTA LJUDI MOJI ČITAM I NE VJERUJEM.KAD CE B.KRIŠTO OTVORITI RECIMO MOST NA CETINI,N I K A D. A MOZDA NI TAD.

IVA

DA LI OVO U HRVATSKOJ ILI BIH??? DA NEMA BUDALESINE NIKSICA BILI BI SVE PRO U PRO HERCEG BOSNA KATOLIBANA SUSRET SAMO FALI THOMPSON!

/ Najnovije