U Srebrenici jutros osvanuli i plakati, oglasio se Ćamil Duraković

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa niko NIJE rekao da ste genocidan narod!

Čitaj glupi i izmanipulisani narode: U preambuli teksta navodi se da je „krivična odgovornost prema međunarodnom pravu za zločin genocida individualizovana i da se ne može pripisati nijednoj etničkoj, vjerskoj ili drugoj grupi ili zajednici u cjelini”.

niko

Niko nikad nije ni rekao da je narod genocidan, nego da su pojedinci iz tog naroda pocinili GENOCID. To proznas, ogradis se od takvih ljudi i MIRNA BOSNA!

Peace Lilly

***

BAD

***

Role

To misle i Bošnjaci da niste gonocidan narod ali svaki put nadmašite sami sebe u demantu toga slaveći ratne zločince i poricajući genocid i zločine nad Bošnjacima. Lopta je u vašem dvorištu da djelima to pokažete da niste genocidni kako tvrdite na plakatima jer papir sve trpi.

Bošnjak

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Trebaju

>>>>Maj 92, sirom BiH, u selima i gradovima, ubijani su mucki srpski civili…niko nikad nije odgovarao.. ako su nama heroji naser oric, nedzad herenda i slicni, nismo ni mi kao narod bolji Ne zeimo da znamo sta je bilo 92, a kukamo za 95.g. LAGALI SU NAS I DAN DANAS NAS LAZU ka Peace Lilly<< MOLIM VAS AKO IMATE DOKAZE IDITE NA SUD, NIPOŠTO NEMOTE SKRIVATI TE DOKAZE JER STE SAUČENICI, SVI ZLOČINCI TREBAJU ODGOVARATI NA SUDU. PA POSTOJI SIGURNO NEKO KO JE ŽIV I ZNA I MOŽE SVJEDOČITI. ka Bošnjak<< Trebaju ali ne odgovarsju. Za ubistvo 29 000 srba niko nije odgovarao, a ubistvo jednog civila je ratni zlocin.Cak ida niko ne svjedoci imamo snimke nasera orica, dudakovica i ostalih zlocinaca kako naredjuju ubi i popali sve.

/ Najnovije