U slučaju 'Dženan Memić' prvi put otkrivene Alisine riječi: 'Momak je imao palicu'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Zaštićenom svjedoku neko nešto rekao i on sad to tvrdi na sudu. Pa da nije tužno, bilo bi smiješno.. Svijedok ili očevidac je neko ko je bio na licu mjesta i svojim očima vidio šta se desilo, a ne neko ko je dan poslije nešto čuo...

Super

Ni ne treba nam sud i obrazloženje presude, Muriz će sve dokaze protumačiti i reći šta se sve desilo i ko je kriv. To se zove pravda.

Za gost i super

Za...

Jedan otac pokušava da izvede na vidjelo šta se desilo. Ne vidim ijedan razlog zašto bi to nekome smetalo. Osim ako ima interesa da stvar ostane skrivena.

gost

>>Jedan otac pokušava da izvede na vidjelo šta se desilo. Ne vidim ijedan razlog zašto bi to nekome smetalo. Osim ako ima interesa da stvar ostane skrivena. ka Za...<< Ma ne smeta druže nikom, da je to kako treba. Ne znam koliko pratiš ovaj slučaj, ali ovaj otac je na insistiranje svog advokata oslobodio prave ubice svog sina, koji su čak i priznali ubistvo. I mi sad godinama slušamo kako on zna ime 'pravog ubice', ali neće da kaže. Eto, sad ti meni reci ko je lud ovdje...

MrziteljPDA

>>Zaštićenom svjedoku neko nešto rekao i on sad to tvrdi na sudu. Pa da nije tužno, bilo bi smiješno.. Svijedok ili očevidac je neko ko je bio na licu mjesta i svojim očima vidio šta se desilo, a ne neko ko je dan poslije nešto čuo... ka gost<< svaka čast na komentaru!

Prijava

Nakon sto ih je udario kombijem ljubo je izasao iz vozila i poceo tuci momka .. Izjavila je tada vasvija seferovic koja je bila suvozac. Murize murize kako je zaspat sad kad znas koga si oslobodio.

Poglup si izgleda

>>Zaštićenom svjedoku neko nešto rekao i on sad to tvrdi na sudu. Pa da nije tužno, bilo bi smiješno.. Svijedok ili očevidac je neko ko je bio na licu mjesta i svojim očima vidio šta se desilo, a ne neko ko je dan poslije nešto čuo... ka gost<< malo nisi dobro pročitao tekst :)

/ Najnovije