U Sarajevu već predlažu naziv ulice i mosta po Đorđu Balaševiću

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eee

Most ima ime AJFELOV MOST.. ULICA M O Z E

Katy

Most . U pravu ste! Uvijek je bio most pa i sada je ujedinio cijelu bivsu Jugoslaviju. On je uvijek bio nas most.

Koel

Po cemu je to zasluzan u Sarajevu da dobije ulicu ili most dajte jedan primjer ne lupajte gluposti hiljade boraca koji su polozile zivot za ovaj grad nema ulicu uozbiljite se covjek bio umjetnik svaka cast za njegov rad ali treba puno vise od toga zasluziti da se dobije ulica

Koel

Sta lupa obaj krivic ima 7 god 92 gad se ovdje vodila borba na zivot i smrt ko zna gdje mu je i tata bio i on nesta predlaze u u ovom gradu ljudiii moji nema pojma ni ko je balasevic tacnoooo kakva nam je vlast dobro imamo ista

Ala

Nije Sinan Sakic

Realno

Mislim da Novi Sad treba pustiti da to napravi. Sarajevo je, ipak, relativno nebitno bilo u životu Đorđa Balaševića.

333

AJFEL, ONAJ ISTI STO IZGRADI U PARIZU TORANJ, IZGRADIO JE I MOST. TOLIKO ZA ONE KOJI SE NISU RODILI U SARAJEVO PA NE ZNAJU KAKO JE MOST DOBIO IME I KO JE AJFEL. MI ROĐENI U OVOM GRADU ZNAMO.

NIje ni cudo da nam se Srbi rugaju

Aman on uradio. Napravio nekoliko koncerata i postavio se ljudski prema nama. Stoji, to je vrijedno postovanja posebno kad se ima na umu u kom vremenu se tako postavljo i u kojem dominantom procentu je njegov narod fasisticki nastrojen i danas a kamoli tada. Al da mu se mi nicice klanjamo zato, nije zasluzio.

/ Najnovije