U Sarajevu skup kontra Povorke ponosa: "Allah je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

111

Allah se pise sa 2 slova L nepismeni novinarcici

Ja

Na sta je ova bosna spala, uzas jedan, sta ovi predstavljaju ovdje, talibane?

Ma sve fino, ali?

A bi li se ti pobunio i da se tu sada organizira povorka ponosa npr. komandanata tzv. ABiH (od kojih su dooooooobar dio zlocinci, osudjeni ili ne)? Sigurno da ne bi. Ali ove ostale si odlicno stigmatizirao i kockare i drogerase itd.... Vidis kako si i ti selektivan, a ne objektivan...

Propaganda

Lijepe riječi su ukras!

333

Lijepe riječi su ukras!

Ma niste ni vi NAZALOST mnogo bolji...

Lijepe riječi su ukras!

333

A vjerujem i kad pominje drogu na prvom mjestu misli na razne vjernike nedavno pohapsene za rasturanje droge i pranje narkolove.

Hahaha

Adam i Eva znaci biblijska bica (vrlo lako imaginarna), dakle o njima se pocelo trkeljat prije 2.000 godina. Dakle njih nije mogao stvorit Allah, nego Bog. Allah se spominnje tek od prije 1.400 godina. Allah je moguce stvorio Meha i Fatu? ka Pa kako to? Otidji u crkvu bilo koju u arapskom svijetu (zamisli ima ih i tamo) i poslusaj koju rijec koriste za Boga

ALO

SKUPILA SE SAKA JADOVANA KOJE JE PLATIO NEKI SEIK DA SIRE SREDNJOVJEKOVNE IDEJE. NISU BILI U STANJU NACI NEKOG PISMENOG /SVI SU POLUPISMENI/ DA IM NALISE PAROLE:):):):)

***

***

***

***

***

***

333

Vidim po ova dva minusa da postoje najmanje dva covjeka koji podrzavaju pedofila iz reda IZ-a. Ma bravo.

Znam, znam. U Magrebu se katolici zovu Tareq.

Otidji u crkvu bilo koju u arapskom svijetu (zamisli ima ih i tamo) i poslusaj koju rijec koriste za Boga ka Hahaha ..................... Jerbo ako mu da ime Antoine, ode djetetu kadli-tadli glava sa ramena... Sve jasno ;-).

308

Vidi vidi nasih komsija homiĉa sto su se upalili . Kako brane svoje ^vrijednosti^ako se to moze tako nazvati. Idite malo kod svećenika da vas prosvjetle.

Azra

Znaci, po ovima, dole *****luk, huraaa za incest hahaha Jao cirkusa mati draga

Iskreno

Ne podrzavam ni lgbt ni ove vehabije, njihove tekbire i nindze, jer to nema veze sa nama vec sa arapima. Ali je cinjenica da u americi djeci ispiraju mozak od najranije dobi. Prvo u vrticu pocnu sa crtanima o npr. slonu koji se osjeca kao zirafa, da bi u starijoj dobi to postalo musko koje se osjeca kao zensko i kako je to normalno. Tu je definitivno u pravu. Treba samo pogledati do cega je to dovelo u americi da bi znali sta nas ceka. Tu mislim na promjene spola maloljetnika koje finansira skola i drzava i koji kasnije kad pocnu misliti svojom glavom shvate sta su uradili i da tu nema povratka, ti ljudi ostaju ni tamo ni vamo, znaci nakaze do kraja zivota. A sve pocinje u skoli gdje se tinejdzerima nudi da se izjasne kao srednji rod sto im je tada cool.

/ Najnovije