U Sarajevo danas dolaze donirane vakcine iz Srbije

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bravo za Vladu KS, jedini se istinski bore kao lavovi u ovim uslovima. Mislim da su prvi u F.BiH koji su na nivou kantona nabavili vakcinu.

Saraj ova

cijela BiH bila kao Tesanj.... ka zasto Forto vise voli Srbiju nego BiH? Majmune zatucani, ti nazad u svoju kasabu! Et' došla tvoja bagra da od Sarajeva Tešanj prave! Sikter!

vakcina

Bravo za Vladu KS, jedini se istinski bore kao lavovi u ovim uslovima. Mislim da su prvi u F.BiH koji su na nivou kantona nabavili vakcinu. ka Role Jesu se pretrgli, pa treba im sad pljeskat uspjeli se pokrenuti sa mrtve tačke tek nakon pola godine. Samo kod nas se zahvaljujemo na onome što se podrazumijeva i što su nam davno trebali omogućiti. Samo kod nas, pametni narod kaže svaka čast što ste nam nakon pola godine uspjeli izmajmunisati, i to dovoljno doza za jedno naselje. Pa strašno, i šlag na tortu odnosno najgluplje od svega je što sad idioti ove donacije kamaraju, jednu na drugu, valjda čekaju da skupe u bobu koliko nas ima pa će onda početi, umjesto da se već startalo, mi se divimo njihovoj snalažljivosti.

TKoji si?:)

cijela BiH bila kao Tesanj.... ka zasto Forto vise voli Srbiju nego BiH? Majmune zatucani, ti nazad u svoju kasabu! Et' došla tvoja bagra da od Sarajeva Tešanj prave! Sikter! ka Saraj ova<< Mucenice:)Jesi ujkan ili cetalj ili mjesanac ?Ili si "gradjaninin"?Po vokabularu ,najvjerovatnije ovaj zadnji...koji si?A da nisi onaj umobolnik @vb , Konakovicev glasac, sto ovdje terorise narod godina dana?Sto mjenja nadinke ko ja carape?:)ALi vokabulat i "pamet" u svakom komentaru isti..kao i u tvom?Jadan si a i inteligencija ti nije na nivou..ili si previse bezobrazan i lajav?...te bratstvojedionstvene fore ne pale vise jer ste pokazali ko ste i sta ste-Srbi mogu,Hrvati mogu,Mjesnaci mogu-Bosnjaci ne mogu...e pa NECE MOCI....JA GOVORIM DOKAZIMA a ti mahalskim, hinjskim ,zimisljenim.laznim-onako kako govori TROJCICA:)I aj ne vriejdjam za razliku od tebe"GRADJANINU"...

Gaga

Neka ih, neka je sretno raji sa vakcinama iz Zenice...

Azazel

Ovo gosn Brnabic za LGBT populaciju donira, ovca ovco jbg

Ibro Dirka

Hvala Allahu što smo vratili Fortinu vladu i smijenili onaj SDA-ovski šljam. Da su ostali SDA-ovci u Sarajevu bi bilo gore nego i Indiji i Brazilu. Bravo Fordo, bravo Vlada KS!

Hvala

Hvala Srbiji! Da nije njihovih poklonjenih vakcina, ne bi ni vidjeli vakcina! U Bosni bi bio veći pomor ljudi nego u ratu! Hvala komšijama kije više čine za nas, od naših kriminalnih, bahatih političara!

Pobi nas Sebija

Svim članovima, glasačima, botovima i simpatizerima SDA je-b-em sve živo i mrtvo do petog koljena

/ Najnovije