U ponedjeljak 'dan D' za zdravstvo KS: Radnici u štrajku, šta će biti sa vakcinacijom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovu stoku sindikalnu treba u zatvor cuj nece raditi ko mene pita kad mi svaki mjesec odbija od plate za zdravstvo pozamasnu dumu hocu li ili necu a nemogu dobiti injekciju u domu zdravlja za bolove niti doznake pa moram privatno placati da mi ljudi daju injekcije ma sve na biro ko god nece da radi primi mlade dr pa cemo od nule ove starkelje sto uzimaju u sindikatu po 3000 platu nabiti nogom i u penziju poslati ovo nema nigdje na svijetu da ne mozes dobiti zdravstvenu uslugu za koju placas nije vam to privatna klinika bagrooo

Rio

Dosta je valjda maltretiranja stanovništva. ako hoće da rade neka rade a ako neće dati otkaze. Ima raje ,,sa biroa''. I onako dvije godine samo primaju tzv, hitne od najhitnijih slučajeva. Riješite vi to sa vladom kantona u slobodno vrijeme.

NN

Dinokio je uspio podijeliti medicinare na njegove i one koji nisu njegovi. Njegovi su dobili granski kolektivni ugovor i dato im je sve , a ovim drugima od sake do lakta . Tuzite kolektivno Fortu i Vranica !

dan ,,D''

Vučić dijeli po 60 €urica nezaposlenim sa biroa kao pomoć. Fadiiileee banka jaje.

Gost

Vec 2 godine se primaju samo hitni slucajevi. Da li su oni normalni? Trebali bi gradjani u proteste i traziti svima otkaze! 2 godine svaki pregled za 2 odraslih i 2 djece placam privatno a od 2 plate se odvaja za zdravstveno. Nek idu u pm vise!

/ Najnovije