U ovom hotelu na Jahorini su bila djeca iz Prijedora koja su završila na infuziji

1
A. L. - I. S.
U ovom hotelu na Jahorini su bila djeca iz Prijedora koja su završila na infuziji
FOTO: Radiosarajevo.ba / Hotel Nebojša na Jahorini

Prekrižen znak za hotel Nebojša možda i najbolje opisuje posjetu redakcije portala Radiosarajevo.ba planini Jahorini.

U ovom hotelu su boravila djeca iz Prijedora, od kojih je njih 19 zatražilo pomoć sa istim simptomima - sličnim trovanju.

Hotel je zatvoren, a inspekcija je uzela briseve danas kako bi se utvrdio uzrok ovome.

Hotel Nebojša na Jahorini  - undefined

FOTO: Radiosarajevo.ba: Hotel Nebojša na Jahorini

Redakcija portala Radiosarajevo.ba je pokušala stupiti u kontakt sa predstavnicima hotela, ali bezuspješno. Ovo sigurno nije jednostavna situacija ni za vlasnike, ni zaposlenike hotela.

Ispred smo zatekli jedan automobil, dok smo iz samog hotela dobili tek jedan pogled kroz zavjesu, ali ne i osobu na vratima kada smo pozvonili na interfon. Niko nam nije otvorio.

Samim tim smo ostali uskraćeni za detaljnije informacije, pa nam ostaje da sačekamo zvanične informacije o ovom događaju.

Podsjetimo, roditelji djece su ogorčeni nakon ovih dešavanja.

"Djeca su uplašena i nervozna, plaču jer ne mogu izaći iz soba. Razočarani smo! Djecu smo poslali da nešto vide, a oni će imati traume od ovoga", kazala je jedna majka ranije za medije i dodala da su ovaj izlet platili 240 KM.

Brojni roditelji su ogorčeni, jer je djeci upropašten izlet, a neki su odmah krenuli put Jahorine po njih, dodaje isti izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije