U ovom dijelu BiH tri neradna dana za Vaskrs

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki Maus

Mrznja ce vas unistiti moji muslimani. Tesko vam je napisati Republika Srpska, pa i dalje pisete RS. Jadni vi okovani mrznjom prema svemu sto je ne-muslimansko. Jest vas Alija *** kad vas je strpao u vasu fildzan drzavu (23% BiH).

Bravo zvaljo ,Nek si ti nama "objasnio".Samo ne kontam, sto napisa BiH?

Mrznja ce vas unistiti moji muslimani. Tesko vam je napisati Republika Srpska, pa i dalje pisete RS. Jadni vi okovani mrznjom prema svemu sto je ne-muslimansko. Jest vas Alija *** kad vas je strpao u vasu fildzan drzavu (23% BiH). ka Miki Maus

Hava

Mrznja ce vas unistiti moji muslimani. Tesko vam je napisati Republika Srpska, pa i dalje pisete RS. Jadni vi okovani mrznjom prema svemu sto je ne-muslimansko. Jest vas Alija *** kad vas je strpao u vasu fildzan drzavu (23% BiH). ka Miki Maus Pa zar je sad to uvreda pobogu? Pa to se pise da bi se skratilo, pa i mnogi kazu BiH pa se niko ne vrijedja. Svi vi na sve strane koji gluvarite i gledate sta ko pise ste idioti. Muslimani bili sto godina sad se ljute. Ja da sam bila Katolik, ne bih prihvatila npr. e sad smo Romani. Sipak. Cigani - e sad su Romi - sipak. Trla baba lan.

/ Najnovije