U Općoj bolnici ponovo urađena operacija metodom beskrvnog liječenja: Pacijent je Jehovin svjedok

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Kako Radiosarajevo koristi Google Analytics?

Važnost praćenja posjećenosti i angažmana publike, kroz korištenje Google Analyticsa, objašnjen je na primjeru portala Radiosarajevo. Odgovor na pitanje šta se dešava sa viješću kada bude objavljena na portalu nudi Google Analytics, alat za praćenje angažmana publike. Mjerenje aktivnosti i angažmana publike na online portalima važno je da bi novinari i urednici naučili kako pratiti šta se dešava sa viješću u trenutku kada bude objavljena, do kojeg broja čitalaca ona dolazi i kakav angažman publike izaziva, smatra Senad Zaimović, direktor sarajevske marketinške agencije Fabrika.

Ja1

Pa ne znam ako je religiozan, zasto se lijeci, zasto mu bog ne pomogne i zar nece na ljepse mjesto kao vjernik ,kad umre?

Hipokrad

Kad dobije anesteziju prije operacije ne zna gdje mu je glava a gdje stražnjica. Ko zna da li je baš beskrvno. Tako su u Zenici /ne/ugrađivali kupljene mrežice za hernije. Može ti i bubreg izvaditi a da ne znaš.

Xyz

I moj amidza operiso kuk nije primo krv a nije ni jehovni koga vi vise J***

Paradoxalni grad čelika (i mundžosa)

čudo nije muslić?!

/ Najnovije