U inat zabrani: Građani Mostara se okupili da daju podršku narodu Palestine

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BigOne

Okupljali su se i oni kad smo mi ginuli, al malo sutra..

Nema simpatija prema HAMAS-u

te teroriste su birali Palestinci i oni su u Vladi Palestine. Znaci palestinska zrtva i nevini koji stradaju su njihova zrtva

DoDICKgenocidas

Kada *****e koje su ubijale zidove pocnu iste braniti onda znas da je svijet otisao u 3 lijepe...ali podrska max Palestini!!

SamoIstina

Podrska Palestini = podrska Hamasu = podrska terorizmu

BIJEDNI HR u UN-u

Kao i uvijek u istoriji - Poltronski smetljari bez svojega "Ja", nego kako neko drugi kaže, bez imalo stida zbog toga. Naravno da fašizam nije ekskluzivitet Nijemaca, ULIZICE su uvijek gori ....

eos4

Čuvaj se Latina s leđa - Stara partizanska poslovica iz II svj. rata.

Bosanski katolici

Neznam odakle simpatije prema izraelu kad izraelci ne priznaju katoličanstvo i smatraju ga sektom. Vi za njih a oni vas smatraju sektom. Baš blesav narod ili sekta.

A KO TO ODLUČIO DA ZABRANI SKUP

***

evo odakle:

>>Neznam odakle simpatije prema izraelu kad izraelci ne priznaju katoličanstvo i smatraju ga sektom. Vi za njih a oni vas smatraju sektom. Baš blesav narod ili sekta. ka Bosanski katolici<< - Poltronluk nebi li Jevreji zaboravili Pavelića i Jasenovac. Analni alpinizam njihovih šatro diplomata ...

Mile

Vrijeme je za novi svjetski poredak. Izrael , uz pomoć Amerikanaca, radi na tome. Ovo će biti granica između istoka i zapada. Granica ostatka svijeta i islama. Slijedi zabrana sotonske vjere islama u Evropi i na zapadu. Jedino tako može biti mira.

Mostar

Nema m.u.d.a. nama niko da zabrani okupljanje pa neće valjda onaj čifut kordić. Dabogda osjetio i on plač majke.

Haha

Hamase, nisi sam. Istoćni je uz tebe

ALO

Vrijeme je za novi svjetski poredak. Izrael , uz pomoć Amerikanaca, radi na tome. Ovo će biti granica između istoka i zapada. Granica ostatka svijeta i islama. Slijedi zabrana sotonske vjere islama u Evropi i na zapadu. Jedino tako može biti mira. ka Mile IDIOTE :):) ONDA BI GRANICA BILA KOD FRANCUSKE U KOJOJ JE DUPLO VISE MUSLIMANA NEGO U BIH:):)

/ Najnovije