U Facebook raspravu Rešidata i Zahiragića uključio se i Memo Haljevac

Radiosarajevo.ba
U Facebook raspravu Rešidata i Zahiragića uključio se i Memo Haljevac
Foto: Facebook / Političko Facebook prepucavanje

Samer Rešidat, kandidat Demokratske fronte (DF) za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine na ovim, Općim izborima 2018, na svom je Facebook profilu javno prozvao kandidata Stranke demokratske akcije (SDA) Harisa Zahiragića, koji je kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Rešidat je objavio sliku na kojoj se vidi kako je Zahiragićev plakat prelijepljen preko Rešidatovog, i na Facebooku napisao:

"Ne valja ti ovo Harise. Ružnu poruku šalješ."

Političko Facebook prepucavanje - undefined

Foto: Facebook: Političko Facebook prepucavanje

Ubrzo se u komentarima javio i Zahiragić, koji je napisao:

"Mogao si me nazvati i provjeriti, ali nema veze, mogu ti se i javno izviniti, iako nemam nikakve veze sa ovim. Istražit ću ko je ovo zalijepio i potruditi se da više nikada ne dobije neki moj promo materijal u ruku. Prelijepljivanje legalno postavljenih i plaćenih plakata nije moj stil, nije ni lijepo, a Boga mi ni kulturno. 

Sve i da jeste, sigurno tvoj, ali ni plakat DF-a, ne bi bio moj izbor."

Rešidat mu je odgovorio, pa Zahiragić opet njemu, a onda se u priču uključio i Memo Haljevac, koji je kandidat Saveza za bolju budućnost (SBB) za Skupštinu Kantona Sarajevo. Memo je napisao:

"Samere, mali se uvijek lijepe uz velike samo nastavi kao do sad."

Političko Facebook prepucavanje - undefined

Foto: Facebook: Političko Facebook prepucavanje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije